Napsat recenzi

Dovolená 2017

Recenze hotelu Eloro Hotel Club **** (Itálie - Sicílie - Noto Marina)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2017
Přečteno: 488x
Recenze se líbila: 325 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Dovolená vhodná pro seniory a rodiny s dětmi.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Vzhledem k tomu, že jsme chtěli trávit čas na pláži - odpočívat, koupat se v moři a poznávat zajímavá města a vesnice, tak bylo ubytování dostačující. Balkon byl malý, pouze na sušák, ale s výhledem na moře. Denně úklid pokoje, podle potřeby výměna osušek.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Strava vynikající. Snídaně: míchaná vajíčka, párečky, opékaná slanina, sýr, šunka, vaječná omeleta, jogurty a další sladké pečivo ( to my nejíme).

Obědy a večeře - super: ryby, mořské plody, těstoviny, pizza, různé druhy zeleniny tepelně upravené ( cuketa, lilek, rajčata...),saláty, olivy.....sladké zákusky....

Všechno si nepamatuji, ale my jsme byli s jídlem spokojeni. Vždy jsme si vybrali a

pochutnali. Masa bylo opravdu málo, ale" kuře" si můžu dát doma.

Měli jsme plnou penzi plus - dostačující. Vodu a pivo jsme kupovali v obchůdku u hotelu nebo když jsme jeli na výlet ( to bylo samozřejmě levnější).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Bazén jsme nevyužili. Dopoledne na pláži pouštěli italské písničky - dost hlučné. Cvičení na pláži a v moři - dobré na protažení těla. A pak ještě disko tance??? Hlídání dětí nemohu posoudit.

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Pláž u hotelu. Krásné, čisté, teplé moře, pozvolný vstup, písek se nevíří - nádhera. Lehátek a slunečníků dostatek.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Nic...konec městečka. V blízkosti přírodní pláž.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Dovolená se nám moc líbila. Sicílii jsme navštívili již po třetí a je zde stále se na co dívat. Půjčili jsme si na dva dny auto ( ne v hotelu - to je drahé), ale v Avole (Vincenzo - 00393425762827, Salvatore - 00393925749288) 25 euro/den ( 200 euro spoluúčast při nehodě)- bez problému!!! Auto přivezou.

Jinak je Sicílie nádherná, spousta památek, snad v každém městečku. My jsme navštívili

Noto 2x ( autobus jezdí přímo od hotelu). Hlavní ulice - krásné památky, ale ty vedlejší, to byla pro nás ta pravá Sicílie. Marzamemi, Syracusy, Taormina, Ispica, Modica- krásné město.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 28
z 37 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Pavel: Chorvatsko moje dojmy - 26. 6. 2017 23:59

Hmm země zlodějů,žebráků a ožralů Omiš žebrající cigani v centru Suhi potok banda ožralých houmelesáků bordel podél cesty a pláže,restaurace Poseidon číšník nás OKRADL o 100kun Mítná brána poslední po cestě do Splitu že nemá drobné tak vrátil o 5 kun méně tak že zase ZLODĚJ To vše za dva dny Omluva za pravopis Moje rada zní platit pouze platební kartou ,neustále ve střehu dovolená v chorvatsku znamená žádný odpočinek jo a bach na parkování v Omiši nikdo vám nevymění drobné na parkovací automat a městský policajt jen čeká za bukem na cizince(domluva zádná protože nechce rozumět tak že 100 kun protože máš zaplatit hned tak že zase zlodějina) doufám ze za ty peníze mu vyperou uniformu protože byl špinavej jak popelář reagovat

Pavel: Re: Chorvatsko moje dojmy - 27. 6. 2017 0:08

omluva nechápu jak se komentář dostal do sekce italie mastím to na tabletu dofám že admin to přesune Děkuji reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sicílie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání