Napsat recenzi

Recenze hotelu Hotel Baia D´oro *** Itálie - Sicílie - Licata

Recenze hotelu Baia D'Oro Hotel **** (Itálie - Sicílie - Licata)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: září 2018
Přečteno: 65x
Recenze se líbila: 307 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jedná se o malý 3* hotel se 4 stupni all inclusive stravováním (CK nabízí 2), s milým personálem a službami přiměřenými tříhvězdičkovému hotelu. Hotel je 130 km od letiště, tj přes 2 hodiny jízdy autobusem, což je trochu únavné. Odlet 12:40 ale příjezd do hotelu až v 18:40.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Měli jsme pokoj ECONOMY a byl skutečně hodně ECONOMY. Dvoulůžko, dva noční stolky, jedna úzká skříň s trezorem, mikrochladnička s malinkou televizí, ale jen jediná židle. Kolem uzoučká cestička, sotva na průchod. Trezor na pokoji v ceně je příjemný, ale místo baterií do trezoru jsme dostali jen klíček, který Vám může někdo ukrást. To snižuje jeho bezpečnost, na rozdíl od kódu, který mám jen v hlavě. Klimatizace chodí jen pokud jste na pokoji, má jen jedinou hlasitější rychlost foukání, ale dá se na ní zvyknout. Velká koupelna se záchodem a bidetem cca 5 m2, nepříjemným překvapením byl sprchový kout dětské velkosti 70*70, ve kterém se může pohodlně vysprchovat snad jen dítě. Sprchový kout byl prý malý i na velkých pokojích. Na pokoj jsme měli štěstí, protože jsme z pokoje směrem do dvora jsme viděli až na moře a i na západ slunce.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Prostorná, vzdušná, dobře klimatizovaná jídelna s výhledem na moře.U 3* hotelu bych čekal ubrusy a ne papírová prostírání. K pití vždy 6 nealkoholických nápojů voda perlivá a neperlivá, červené a bílé víno, pivo. Kávy, kakaa nebo horká voda a pytlíky čaje z automatu. Snídaně vždy stejná volská oka, míchaná vejce, opékaná slanina nebo párek. Studená uzenina, sýr, jogurty, 2x cereálie, několik druhů pečiva a sladké dorty. Zapomeňte na tácy s pršutem z fotografií nabídkového katalogu, dostanete šunku, kterou si nedovolí prodávat ani Kaufland v akci za 120Kč / kg a každý den 3x denně stejný sýr!! S obědy a večeřemi mě smiřovaly kvalitní ryby, manželka naopak jedla těstoviny s omáčkami. Byly vždy dvoje ochucené těstoviny. Velmi chutné byly některé přílohy, jako pečené brambory, nebo vařené zelené fazolky, mrkev, či růžičkové kapusty.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Personál ochotný a pečlivý. Každodenní úklid a z podlahy by se dalo jíst. Každodenně čisté nadýchané ručníky, které si ovšem nepochopitelně nesmíte brát na pláž. Dostatek lehátek u bazénu i na pláži, obojí v ceně. Pěkný bazén s dostatkem místa kolem a udržovanými palmami. Dobrá nabídka výletů sice drahé, ale zajímavé. Česky mluvící ochotná delegátka k dispozici, každý den i na výletech! Wi Fi placené za 2 Eura za zařízení a den.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Moře většinou čisté, při vlnách zakalené pískem. Vstup do moře příjemný, ani prudký, ani dálkový pochod mořem. Teplota moře příjemná. Hotel leží přímo u pláže a má dostatečně velkou vlastní pláž s dostatkem slunečníků a lehátek, i s barem na pláži v rámci all inclusive. Plavčík u moře zbytečně neobtěžoval, ale když bylo moře nebezpečné pečlivě hlídkoval a pískal. Byli jsme tam po sezóně, ale nedovedu si představit plnou sezonu, kdy budou všechna přilehlá parkoviště plná aut, tak tam musí být v moři pěkně našlapáno.

Okolí hotelu  průměrně (2,3/5)

Jen projdete branou hotelu, tak jste v šoku. Po čistém hotelu je špinavé okolí neuvěřitelná změna, všude spousty odpadků, což k vycházkám rozhodně neláká. Jezdil jsem několik let , do několika míst k moři na severu Itálie a užíval si tam čistotu, proto nemohu uvěřit, že je Sicílie ve stejném státu. Nejbližší obchod je 4 km na předměstí nejbližšího městečka.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Pobyt byl příjemný, na čemž měla velký podíl doba po skončení sezony. Jiná skladba stravování, než je zvykem v Řecku, či Tunisu, ale lze vždy něco vybrat. V sezoně bych měl strach z hluku v blízkém velkém plážového baru, který byl u zavřený a moře plného lidí. Pozor ručníky na pláž si přivezte vlastní.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sicílie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání