Napsat recenzi

Prehliadka hotela

Recenze hotelu Hellenia Yachting Hotel **** (Itálie - Sicílie - Giardini Naxos)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2016
Přečteno: 396x
Recenze se líbila: 430 čtenářům
Fotografie: 22
Videa: 0
Komentáře: 0
  • apríl 2016 apríl 2016

Tento hotel som navštívila počas infocesty v mesiaci april 2016. Strávila som tu 2 noci. Hotel je priamo na pláži. Má súkromnú pláž, takže by Vás tu nemal nikto zvonku rušiť. Hotel je celkom príjemný. Disponuje menším bazénom, terasou, kde môžete jesť, reštauráciu, wifi - aj na izbách - zdarma, wellnes. Prevažne sem chodia angličania, nemci, američania a rusi. Platí sa tu pobytová taxa 2 Eura/osoba/deň - deti do 6 rokov zdarma.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Čo sa týka ubytovania, tak ja som mala dvojlôžkovú izbu s oddelenými posteľmi a kúpelńou s WC + veľká terasa s výhľadom na more. Izba bola celkom príjemná - každý deň nám menili uteráky, k dispozícii boli aj šampóny, sprchovacie gély. Izby majú zdarma trezor, minibar je za poplatok, postieľka je tiež za poplatok. Klíma je na izbách regulovateľná. Klienti majú na výber z troch typov izieb - štandardná izba s oknom, superior izba s balkónom, deluxe izba s balkónom a výhľadom na more.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Hotel môžete mať s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou. Raňajky sú formou bufetových stolov. Večera je formou výberu z menu /predjedlo, hlavné jedlo, dezert - z každého sú vždy 4 druhy na výber/. V prípade, že máte polpenziu a chceli by ste vymeniť večeru za obed - nie je problém, len to treba nahlásiť na recepcii deň predtým. 1x za týždeň robia sicílsku stravu. Ak má klient na niečo alergiu, môže to nahlásiť a urobia mu niečo iné. Nápoje sa platia zvlášť - iba pri raňajkách sú v cene. Hotel disponuje aj reštauráciou alla carte - tam sa platí zvlášť.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

bazén je zdarma, osušky sú na vyžiadanie, sú tam aj lehátka

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

pláž je súkromná - piesok + strk, set - 2 lehátka + slnečník - 14 Eur - má to na celý deň zarezervované /aj keď odídete si oddýchnuť na hotel/, sprcha na pláži

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

hneď vedľa tohto hotela sa nachádza hotel Hilton. Hotel Hellenia Yachting je na jednej ulici, kde je množstvo ubytovaní a taktiež tu nájdete aj reštaurácie a bary. Neďaleko je aj autobusová zastávka, kde je možnosť nastúpiť na autobus hopp on - hopp off - tento autobus Vás povozí za 10 Eur/osoba - po pamiatkam a rôznych miestach. Vedľa zastávky je aj stánok, kde je pani, ktorá Vás informuje, pri ktorých pamiatkach a na akých miestach stojí a dá Vám plánik.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Hotel je na prvý pohľad pekný, niekomu možno bude pripadať gýčový. V hoteli som sa cítila príjemne, no už by mu trebalo menšie opravy /napr. nábytok bol na niektorých miestach oškrený a pod. /

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sicílie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání