Napsat recenzi

Sympatický hotel blízko u moře s prostornou pláží

Recenze hotelu VOI Baia di Tindari Resort **** (Itálie - Sicílie - Furnari)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2018
Přečteno: 360x
Recenze se líbila: 298 čtenářům
Fotografie: 86
Videa: 0
Komentáře: 0
  • hotelová pláž hotelová pláž
  • hotelová pláž hotelová pláž
  • hotelová pláž hotelová pláž
  • hotelová pláž hotelová pláž
  • přístup k pláži přístup k pláži
  • vstup na hotelovou pláž vstup na hotelovou pláž
  • hotelová pláž hotelová pláž
  • hotelová pláž hotelová pláž
  • terasa u pokoje terasa u pokoje
  • balkon v prvním patře pokoje balkon v prvním patře pokoje
  • hlavní bar u restaurace a bazénů hlavní bar u restaurace a bazénů
  • příjezd k hotelu příjezd k hotelu
  • recepce recepce

V hotelu VOI Baia di Tindari resort **** jsme byli poslední týden v září 2018. Byla to příjemná dovolená v hotelovém komplexu, který odpovídá 4*. Ubytování čisté, moderní, areál prostorný, udržovaný, plný zeleně. Pláž je od hotelové zahrady oddělena cca 40metrovým pruhem piniového háje, takže jste na pláži v podstatě hned. Až na počasí, které bylo tento týden zrovna né zcela typické (půlka týdne hezky, půlka týdne ochlazení a vítr s většími vlnami), to byla příjemná dovolená a areál mohu doporučit.

Ubytování  průměrně (4,6/5)

Byli jsme ubytováni v patrovém rodinném pokoji/studiu, s dvěma koupelnami. Obě patra s klimatizací, individuálně nastavitelnou. Horní patro s balkonem a dolní patro s terasou. Vybaveno moderně, čisto, úklid denně. V tomto typu pokojů byly akorát dost malé, těsné sprchové kouty.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Strava moc dobrá, formou bohatého bufetu. Spokojeni budou milovníci ryb a mořských plodů, které byly každý den. Každý den ovoce, spousta zeleniny, dezerty, předkrmy, polévky, hlavní jídla. Jídla bohatě a bylo moc dobré. Kvalitní Lavazza káva k dispozici po celý den v baru u restaurace i na pláži ve stanovených hodinách.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Odpovídající 4*. Animační tým se zde věnoval zejména italské klientele, která tvořila tak 80% hostů. Kromě restaurace, baru, bazénů, dětských prolézaček a kurtů zde mají také amfiteátr, kde se konal večerní program. My byli ubytování na druhém konci zahrady, v řadě nejblíže k pláži, a zde byl přes den i večer naprostý klid, hudba od bazénů či z divadla sem už téměř nedoléhala.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Pláž prostorná, hned u hotelového areálu. Z hotelové zahrady se projde asi 40 metrů piniovým hájem, který se táhne podél pobřeží/pláže. Na pláži je hotelová část s malým barem, toalety a sprchy. Půjčují zde kanoe. Slunečník a lehátka zdarma, v ceně ubytování. Jen asi první 2 až 3 řady byly na rezervaci za poplatek. Obsazenost lehátek byla tak z 30-60%, místa dostatek, bez problémů. Z pláže výhled na Liparské ostrovy a na Tindari. Pláž je písčitá, u vstupu oblázky. Vstup je poměrně příkrý, není moc vhodné pro neplavce. Asi po 3 metrech už je hloubka. Moře bylo čisté, klidné. Vlny byly až kolem úplňku, kdy přišlo ochlazení na cca 3 dny se silnějším větrem.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Mezi hotelovým areálem a pláží je cestička oběma směry piniovým hájem, dobré na procházky nebo běhání. Dá se půjčit i kolo a projet se tudy buď k menšímu jachetnímu přístavu nebo na druhou stranu do nejbližšího městečka Falcone.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Spokojenost. Příjemný areál, velká prostorná pláž, moře čisté. Čisto, uklizeno, výborné jídlo a káva.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sicílie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání