Napsat recenzi

Prohlídka hotelu Club Colostrai **** - pěkný komplex u rozlehlé písčité pláže

Recenze hotelu Futura Club Colostrai Villaggio **** (Itálie - Sardinie - Muravera)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 2 594x
Recenze se líbila: 582 čtenářům
Fotografie: 48
Videa: 0
Komentáře: 0
  • recepce recepce
  • posezení u recepce posezení u recepce
  • restaurace restaurace
  • restaurace restaurace
  • restaurace restaurace
  • restaurace restaurace
  • restaurace restaurace
  • bar bar
  • bar bar

Hotelový komplex Club Colostrai má oficielní označení 4*, ale v porovnání s jinými 4* hotely, které jsem na jihu Sardinie viděla, bych tento zařadila trochu níže. Dejme tomu 3+. Prostorná písčitá pláž asi 50 m od hotelové zahrady, není třeba přecházet žádnou silnici. Příjemný hotel pro méně náročné klienty. Patří přesto k hojně prodávaným hotelům, pravděpodobně i díky nabídce all inclusive služeb.

Ubytování  průměrně (3/5)

Pokoje byly obsazené, proto jsme do nich nemohli nahlédnout. Vilky/budovy rozeseté po udržované zahradě. Některé pokoje jsou v hlavní budově. Pokoje vybavené fénem, klimatizací, tv, mini ledničkou, telefonem, trezorem. Maximální obsazenost (3 dospělé osoby + 1 dítě do 18 let). Hotel dále disponuje 4 pokoji pro tělesně postižené - všechny jsou dvoulůžkové.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Stravování all inclusive formou bufetu. Klienti si ho pochvalují. Osobní zkušenost nemám, v hotelu jsme nejedli.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Recepce, restaurace, bar, sladkovodní bazén s brouzdalištěm pro děti, slunečníky a lehátka, obchod s místními produkty a suvenýry, půjčovna aut, motorek a kol, parkoviště. Animační programy, kurzy tance, divadlo, diskotéka na pláži. Služby za poplatek: kadeřnictví, manikůra, vodní sporty na pláži vč. potápění, masáže. Dětský koutek, mini-klub a junior-klub. Wi-fi u bazénu, v baru u bazénu a v prostorách recepce bylo zdarma.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Pláž cca 50 metrů od areálu, v podstatě z hotelové zahrady po cestičce dojdete přímo na prostornou písčitou pláž s pozvolným vstupem do moře. Voda byla čistá. Na pláž je pro tělesně postižené osoby speciálně upravený přístup - cestička za dřeva a plastu, 2 speciálně vyškolení plavčíci pro pomoc tělesně postiženým, židlička pro snadnější vstup do moře. Plážové osušky k půjčení nebyly, bylo možné je zakoupit. Slunečník a 2 lehátka na pokoj zdarma na pláži, mimo první řady lehátek (ta byla za poplatek, což bylo na jihu Sardinie celkem časté).

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Hotel Club Colostrai se nachází v jihovýchodní části Sardinie, přibližně 12 km severně od Costa Rei, v udržované zahradě, přímo u krásné dlouhé pláže s jemným pískem žulové barvy.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Příjemný komplex. Není to luxusní moderní hotel, proto je spíše lepší pro méně náročné klienty. Přesto je mezi Čechy oblíbený, zejména kvůli all inclusive službám, dobrému jídlu a blízké písčité prostorné pláži. Mohu tedy doporučit.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sardinie - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání