Napsat recenzi

Forte Village Resort **** - velký komplex u krásné pláže i pro náročné klienty

Recenze hotelu Bouganville Hotel Forte Village Resort **** (Itálie - Sardinie - Santa Margherita di Pula)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 1 062x
Recenze se líbila: 559 čtenářům
Fotografie: 113
Videa: 0
Komentáře: 0
  • model celého komplexu model celého komplexu

Hotelový komplex Forte Village Resort je rozsáhlý komplex skládající se z několika částí. Od 4* vilek a bungalovů až po 5* velmi luxusní apartmány. Areál je plný zeleně a je tak velký, že se v něm jezdí i na kolech (půjčení možné) nebo v hotelových vozících/vláčcích. Areál má několik recepcí, pro každou část extra. V areálu jsou různé druhy budov a pokojů. Resort Forte Village získal řadu prestižních ocenění.

Ubytování  průměrně (5/5)

Od 4* až po velmi luxusní 5* apartmá. všechny typy ubytování jsou velmi hezké, komfortně zařízené. Areál má 25 hektarů, na kterých jsou tyto typy ubytování: Hotely 4-5*: Cala del Forte, Le Dune, Villa del Parco, Royal Pineta, Castello, Il Borgo, Le Palme, Il Villaggio

Dále Suity: Suite Castello, Suite Le Dune, Suite Cala del Forte, Suite Beachcomber, Suite Boat House. A také vily: Villa Forte a Villa Lidia.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Jídlo velice dobré, vhodné i pro gurmány. V sezóně 2013 dostala restaurace Belvedere (součást hotelu Villa del Parco) svou první michelinskou hvězdu a bude uvedena v 2014 Michelin Guide.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Nabídka služeb velmi bohatá. Mnoho restaurací, barů, obchůdky, bazény, dětská hřiště. venkovní podium. Zažili jsme tam večer s živou kapelou na velmi dobré úrovni. Žádný "trapný" animační večer, kterých můžete být občas svědky v různých hotelích v Turecku či Řecku... .12 tenisových kurtů (různých povrchů), hřiště na fotbal, basketbal, volejbal, aerobic. Jedinečné relaxační a léčebné centrum Wellness s nabídkou thalassoterapie se 7 druhy různých koupelí a nepřeberným množstvím relaxačních a masážních programů. Za poplatek dále vodní sporty na pláži – windsurfing, vodní lyže, potápění, plachtění, půjčovna kol, fitness, bowling, jízda na koních s trenéry, lekce potápění, trampolíny, 9ti jamkový putting green. 27jamkové golfové hřiště Is Molas je vzdáleno 13 km. V Resortu Forte Village se můžete Vy a Vaše děti zapsat do několika druhů profesionálních sportovních škol. Vybavení a služby hotelu opravdu bohaté a na vysoké úrovni.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Krásná písčitá pláž, lehátka, slunečníky a osušky zdarma.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Resort Forte Village se nachází v jižní části Sardinie cca 45 km od hlavního města Cagliari. Nejbližším městem je Pula, asi 10 km.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Velmi hezký, klidný a rozlehlý areál plný udržované zeleně i pro náročné klienty hledající luxus. Celý komplex se vyznačuje vysokou úrovní služeb. Mohu určitě doporučit.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sardinie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání