Napsat recenzi

Prohlídka hotelu New Barcavela *** - hotel pro méně náročné, ale u krásné pláže

Recenze hotelu Hotel New Barcavela **** (Itálie - Sardinie - Santa Margherita di Pula)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 1 135x
Recenze se líbila: 647 čtenářům
Fotografie: 32
Videa: 0
Komentáře: 0
  • schody na pláž schody na pláž

New Barcavela *** na jižním pobřeží ostrova Sardinie je hotel pro méně náročné klienty, kteří ocení zejméná krásnou pláž přímo pod hotelem. Hotel leží v podstatě na zarostlém útesu, obklopen piniovým hájem. Vstup na pláž je po dost příkrých schodech, což není vhodné pro méně pohyblivé osoby. Hotel ubytováním i vybavením a vzhledem odpovídá 3*, pláž je ale moc hezká.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Ubytování v menších budovách, kapacita cca 70 lůžek v cca 27 pokojích. Jednoduše zařízené, mají koupelny se sprchovým koutem (některé s vanou). Pokoje jsou vybaveny klimatizací s individuální regulací, TV, některé i malou lednicí. Veškeré pokoje v přízemí mají malou předzahrádku či terásku s posezením. V prvním patře s balkonem. Maximální obsazenost pokojů typu standard jsou 3 osoby. Na vyžádání možnost family room typu suite pro 4 osoby. V případě 3. a 4. lůžka se jedná o rozkládací gauč či křesla, která jsou menších rozměrů - typu přistýlka. Hotel byl obsazen, fotit v pokojích jsme tedy nemohli.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Hotel je vyhlášen výbornou kuchyní, což nemohu posoudit, neb jsme v hotelu nejedli. Obecně na jižní Sardinii bylo jídlo všude velmi dobré. Lišilo se spíše pestrostí výběru v závislosti na kategorii hotelu. Zde v New Barcavela nabízejí pobyty s polopenzí. Snídaně formou bufetu, večeře: bufet se studenými předkrmy, výběr z dvouchodového menu, bufet s ovocem a dezerty.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Je to spíše rodinný hotel s několikaletou tradicí. Skládá se z hlavní budovy, postavené ve tvaru obrácené lodi (odtud název – barcavela – plachetnice), s recepcí, restaurací s terasou s výhledem na moře, společenskou místností. Dále jsou v areálu další budovy s cca 27 pokoji. Na recepci, v baru, v restauraci a u bazénu je wi-fi připojení zdarma. Maximální kapacita hotelu 70 lůžek. Venkovní bazén se sladkou vodou, část bazénu vhodná pro děti. Slunečníky a lehátka zdarma. Psi malých velikostí akceptováni (lépe vždy ověřit aktuálně u pořádající CK).

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž je krásná, světlý písek, pozvolný vstup, prostorná. Moře čisté a v době naší návštěvy bylo klidné. Na pláži slunečníky. Lehátka byla za popletk. Plážové osušky k dispozici nebyly, mějte vlastní. Na pláži půjčovna kanoí, šlapadel, surfů (vše mimo hotelové služby a za poplatek). Možnost potápění v nedalekém potápěčském centru, ze kterého jezdí pro klienty do hotelu mikrobus. Další krásné pláže jsou cca do půl hodiny cesty autem od hotelu - např. Nora, Chia, Tuerredda nebo Capo Malfatano.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Hotel je asi 300 m od komerčního centra se supermarketem, pizzerií a několika malými obchůdky se suvenýry, vybavením na pláž či pro sport (včetně oblečení) a tabákem. V jsou také zastávky linkových autobusů do městečka Pula (cca 13 km) a do hlavního města Cagliari (cca 45 km) či na pláž Chia. Asi 4 km od hotelu je golfové hřiště Is Molas. Transfer z letiště je asi 40 minut.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Pro méně náročné klienty mohu doporučit. Příjemný 3* hotel v piniovém háji, který poskytuje dostatek stínu. Pláž hned u hotelu, jen je třeba počítat s těmi strmými schody.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sardinie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání