Napsat recenzi

Sardinie podzim 2014

Recenze hotelu Palau Green Village Residence **** (Itálie - Sardinie - Palau)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 336x
Recenze se líbila: 498 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0
  • U Palau U Palau
  • Capo d°Orso Capo d°Orso
  • vnitrozemí u Orgosolo vnitrozemí u Orgosolo
  • Tomba di Coddu Vecchiu ( u Azarcheny) Tomba di Coddu Vecchiu ( u Azarcheny)
  • jedna z mnoha pláží na severním pobřeží jedna z mnoha pláží na severním pobřeží

Pohodová dovolená na ostrově, který nabízí mnoho možností - památky, pláže, nádhernou přírodu a moře

Ubytování  průměrně (4/5)

Ubytování v téměř rodinném hotelu bylo adekvátní našemu očekávání.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Stravování - měli jsme polopenzi - bylo celkem na úrovni, byli jsme spokojeni se snídaněmi i večeřemi. Nepovedl se závěrečný večer, kdy byla servírovaná večeře, bez možnosti volby mezi "mare" a "terra", porce byly velmi malé, celkový dojem - končil náš pobyt a v kuchyni si část personálu zřejmě udělala volno.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Vybavení hotelu vyhovující, personál ochotný, znalý několika světových jazyků. Trochu nepříjemné bylo čekání na ubytování, ale přijeli jsme z letiště velmi brzo ráno, takže se pokoje teprve uklízely. V areálu, resp. v átriu hotelu, je menší bazén, k dispozici jsou terasy s lehátky a krásným výhledem na záliv a ostrovy. V nabídce byla i posilovna a další služby.Na hotelovou pláž jezdí hotelový autobus - zdarma, není ale problém dojít tam pěšky. Vyplatí se vypůjčit si auto, doporučujeme obrátit se na recepci, ale půjčovny jsou i přímo v Palau.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Městečko Palau má nádhernou polohu, hotel je umístěn na kopci, na okraji v nové zástavbě. Nabízí mnoho možností výletů do okolí, lodí, autem, lze využít i nabízených výletů. My jsme měli k dispozici tři dny auto a velice si to užili. Pláže na Sardinii jsou opravdu jedinečné, touto dobou liduprázdné,voda i koncem září teplá, stejně jako vzduch.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Dovolená byla moc hezká, Sardinie překvapující, zažili jsme řadu krásných a zajímavých věcí - doporučuji.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sardinie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání