Napsat recenzi

Báječná dovolená

Recenze hotelu MClub Del Golfo Hotel Mangia's **** (Itálie - Sardinie - Marina di Sorso)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 68x
Recenze se líbila: 243 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Klidný, menší hotel stranou rušného dění. Vhodný pro starší páry, nebo i rodiny, které netouží po rušných diskotékách a procházkách večer po obchodech a barech. Nám osobně prostředí vyhovovalo, všude blízko, vždy volná lehátka u bazénu i u moře. Přátelský personál, vše bez problémů.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Menší pokoje, účelně vybavené, pohodlné matrace, noční stolky, stoleček, 2 židle, v našem pokoji i široká skříň, ale bez fachů. Fungující trezor bez poplatku. Nově zrenovovaná koupelna s bidetem, sprchovým koutem, umývadlo s velkým zrcadlem a ve skříňce pod umývadlem dva velké šuplíky na toaletní potřeby. Vždy čisté ručníky, osušky, dostatek toaletního papíru a my jsme dostávali po celý pobyt i sprchový gel a šampon v malých lahvičkách. Na terase proutěná křesílka a stoleček, rozkládací sušák na prádlo.

Dostali jsme pokoj v přízemí hned u vstupní brány, naprostý klid a soukromí, vstup z terasy, ostatní pokoje měly vstup zezadu a na terasu se chodilo z pokoje. Takže kolem nás nikdo necoural a terasa byla hodně prostorná. Klimatizace ve stropě naprosto tichá, v noci puštěná na nejslabší větrák ani nebyla slyšet. Také lednička šla potichu.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Pestrá středomořská strava, hodně ryb, mořských plodů, maso kuřec, í krůtí, vepřové, hovězí. Vždy k obědu a večeři aspoň 2 druhy ryb a 2 jiná masa. Hodně zeleniny, lilek, cuketa, mrkev, špenát, fazolky upravené teplé i studené a různé saláty. Těstoviny vždy 2 až 3 druhy na různé způsoby, rýže, rizoto, br. kaše, krokety, opékané brambory. K obědu dobrá zmrzlina, večer zákusky. Ovoce vždy 3 různé druhy od snídaně po večeři. Snídaně s velkým výběrem sladkého pečiva, dále vejce, šunka a sýr. Zelenina, to se opakovalo bez změn. Jogurt, müsli, lupínky, džem. Chleba, tousty. Káva z automatu nám chutnala.Jelikož večeře je až od 20 hodin brali jsme si kousek ovoce, jogurt nebo pečivo na odpoledne. Nikdo to nekontroloval. Ráno ještě džusy. K obědu a večeři do džbánku červené , růžové a bílé víno, nám chutnalo. Pivo také se točilo do džbánku, každý sám, ale lepší bylo na baru. Voda. Jiné nealko k obědu a večeři v jídelně nebylo. Dostatek stolů, vždy si bylo kam sednout.

U baru byl k dispozici přes den vždy nějaký ten kousek pečiva ke kávě.

Bar na pláži - pivo, nealko pití, voda, 1 druh kávy do kelímku. V baru u bazénu výborná káva do hrnečků, několik druhů, pivo, víno , whisky, vodka a amaro (likér). Pití jsme dostávali v plastových kelímcích

. Francouzi mají jíné pití, např. pivo si platí, proto ho mají ve sklenici, apod., jak nám vysvětlil náš delegát.

Vedel baru je automat na nealko, funguje na kartičku s kódem, kterou musíte nosit s sebou i při objednání pití na baru. U baru další objednávka po 4 minutách, ale u automatu bez omezení.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

U hotelu je volejbalové hřiště, tenisové, na petangue, minigolf, k dispozici stůl na ping-pong. U bazénu několikrát denně různá cvičení na suchu i ve vodě. Možnost půjčit si na pláži zdarma kajak. Animátoři ve francouzštině, ale dalo se domluvit, byli snaživí a milí, zúčastnili jsme se taky několika soutěží. Po večeři asi hodinka hudby a tance u bazénu, kdo měl zájem přesunul se pak do divadélka , kde byl program asi další hodinu. V 11 večer byl všude klid a mír .

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Pláž písčitá, u hotelu lehátka bezplatně, blízko u sebe, Nebylo třeba zabírat místo, taky plavčík občas chodil a sbíral ručníky na lehátkách, kde nikdo dlouho nebyl. Na obě strany od hotelové pláže dlouhá, úzká písečná pláž vhodná na procházky. Dopoledne moře klidnější, odpoledne byl dost vítr a vlny, přinesly s sebou chaluhy, ale pak zase zmizely. Po celou dobu našeho pobytu se chaluhy vyskytovaly. S tím se ale nedá nic dělat. Voda krásně teplá.

Delegát Pavel ochotný poradit.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

V okolí hotelu není nic zajímavého, do nejbližšího městečka je to několik kilometrů.Z hotelu se dalo jet do Porto Tores autobusem za 5 euro s francouzkou klientelou. Přihlášení aspoň den předem na recepci. My nejsme moc jazykově vybavení, tak jsme nikde nebyli, ale ta možnost tu je 3x týdně a pak taky do Sassari nebo Sorsa. Vystačili jsme si s výletem na La Madalenu to se nám moc líbilo, doporučuji.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Z naší strany velká spokojenost, odpočinek, trochu sportu, teploučká voda, pohoda. Našli jsme zde nové přátele.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sardinie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání