Napsat recenzi

nepovedená dovolená

Recenze hotelu Colonna Beach Hotel **** (Itálie - Sardinie - Golfo di Marinella)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2017
Přečteno: 164x
Recenze se líbila: 345 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolenou, kterou avizuje CK neodpovídala skutečnostem. Hotel leží v kopci a uvedení "na pláži" je zcela v rozporu se skutečností. Nejbližší budova plážového baru je cca 150m od moře a náš pokoj byl dokonce 800m daleko na kopci.

Správně se hotel jmenuje Valtur Colanna Beach, ale pod tím názvem je těžko dohledatelný.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Tmavé pokoje s jednou židlí, nabídka "minibar" spočívala v tom, že v předpotopní malé chladničce byly dva plastové kelímky. Koupelna a sprchový kout pamatuje 80. léta.

V postelích dobré matrace, akorát mezi nimi byla 10cm mezera. Výhodou vzdálenosti pokoje od centra a moře bylo to, že k nám nedoléhal hluk z "divadla".

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Jídlo bylo nutné dochucovat. Vzhledem k tomu, že jsme vyloženě požadovali, aby v hotelu uměli připravit i bezlepkovou stravu - tragédie. K snídani jste si vyčekali i 20min, než vám milostivě z kuchyně přinesli jeden krajíček bezlepkového chleba a nějakou sušenku. Poprvé se mi stalo, že mi personál vytrhl talíř se zákuskem z ruky s tím, že si ho mohu nabrat až ve 20 hod. (bylo 19,45 hod), to mi opravdu celý pobyt znechutilo. Přestože hotel nabízí pouze all inklusive stravovaní (dle sdělení CK) musel si člověk slušnější kávu zaplatit, to samé i jakýkoliv míchaný nápoj. Nápoje v baru dávají Čechům do plastových kelímků a i "snack" (studený toust o jednom plátku šunky a sýra) byl na plastovém talířku. Chápu to u plážového baru, ale takhle si připadáte jako druhořadý člověk. Pokud jste chtěli vodu na pokoj, je třeba jí zaplatit (1,5l = 2,5 eura)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Posilovna typu "amatér ve sklepě", jedem stůl na ping pong, dětský koutek, kde se mluví pouze italsky, na pláži jediná atrakce - půjčovna plastových kajaků - nám se za celou dobu pobytu nepodařilo ani jednou si je půjčit, jednou byly zamluvené pro Italy, podruhé bylo moc lidí v hotelu?, a potom tam již personál nebyl vůbec.

Samostatnou kapitolou jsou záchody, vedle baru tři pánské (pouze mísy, pisoár neznají) z nichž jeden nešel otevřít (otvíral se dovnitř a dveře narážely na mísu), v obou místnostech ukrutný zápach. U plážového baru opět zapáchající toalety, dámské dvě mísy, z nichž jedna byla permanentně ucpaná a znečištěná. To nezažijete v Čechách na tábořišti.

Z personálu čiší přezíravost k "východním" turistům, ostatně jiní + Italové sem nejedou.

Pokud s nimi chcete něco řešit, hovoří pouze italsky, a to ještě s despektem.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž příjemná, 130 kroků dlouhá, třetina je veřejná. Lehátka v první (posléze i druhé) řadě pouze na rezervaci ( 100 euro/týden). Dalo se ale "sehnat" lehátko i jinde.

Moře čisté, bez chaluh i ryb, takže šnorchlování k ničemu. Voda 23 stupňů.

Vzhledem ke vzdálenostem a kopcovitému terénu vozil turisty k moři hotelový minibus (zdarma), pauza 1 hod. v době siesty.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Z hotelu se nedá/nemá kam jít, okolo moře to nejde. Taxík vás doveze do cca 6km vzdáleného přístavu (84 euro), který máte za hodinu projitý. Doporučuji si včas objednat přistavení půjčeného auta (70 euro/den) a předem si zjistit, kam se podívat.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Tento hotel již nikdy nenavštívím a lituji toho, že jsem zde musel týden pobývat. Rozhodně neodpovídá čtyřem hvězdám. Z takto prožité dovolené je člověku smutno.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 5 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sardinie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání