Napsat recenzi

Palmasera - zklamání

Recenze hotelu Club Esse Palmasera Village Resort **** (Itálie - Sardinie - Cala Gonone)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2016
Přečteno: 3 889x
Recenze se líbila: 450 čtenářům
Fotografie: 10
Videa: 0
Komentáře: 5
  • hotelový bazén hotelový bazén
  • pláž pláž
  • pohled na přístav pohled na přístav
  • plaž Cala Luna plaž Cala Luna
  • část schodů na pláž, celkem cca 86, na kroky 180 část schodů na pláž, celkem cca 86, na kroky 180

Sardínie je krásná určitě stojí za návštěvu. Na dovolenou jsme se moc těšili. Před odjezdem jsem si také četla recenze, které byly kladné i záporné. Vesměs jsem si říkala, že si lidi stěžují už opravdu na všechno...zkrátka nedávala jsem tomu nijakou váhu. Bohužel jsme prozřeli již druhý den. Cena, kterou jsme za zájezd zaplatili opravdu neodpovídá (můžeme srovnávat s jinými zeměmi i hotely). All inclusive spíše odpovídal plné penzi.

Ubytování  průměrně (4/5)

S ubytováním jsme byli spokojeni (žlutá vilka v patře). Pokoj byl vcelku prostorný s balkonem a výhledem na moře. Koupelna také velká, ale totálně nepřiměřený rozměr sprchového koutu (nejmenší jaký jsme kdy viděli asi 70cm). Sotva se v něm otočí hubený člověk....standardně obézní člověk nemá šanci. Úklid každý den a vždy výměna všech ručníků i ložního prádla.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Největší propadák...k all inclusive velmi daleko. Snídaně katastrofa a to nejsme nikterak nároční na jídlo. K dispozici: míchaná vajíška, která plavala ve vodě s opraženou slaninou, máslo, různé druhy marmelád, nutelka, med, bílý jogurt do kterého jste si mohli dát pouze konzervovaný ananas nebo meruňky. Z cereálií pouze cornfleksy a neco jako naše burizon. Sále jen jeden druh salámu - rádoby šunky a jeden druh plátkového syra, bílé pečivo, croasan a nějaká buchta typu bábovka od které se prášilo od pusy. Pokud má člověk nějakou intoleranci na potraviny nebo se snaží dodržovat zdravý životný styl moc na výběr skutečně není a jíst 11 dní vajíčka fakt nejde. Pití z postmixu...káva ať jsem si dala jakýkoliv druh expreso, late apod.....šílenost fuj nedalo se to pít. Nápoje jste si mohli natočit pouze do platového kelímku o 1dcl. Džbánky k dispozici pouze na oběd a večeři. Obědy: ty už byly o něco lepší. Z venkovního grilu byli k dispozici 2 druhy masa (většinou jedno z toho byla ryba) přílohy vždy jen jeden druh a to bud brambory pečené/vařené, hranolky nebo zelenina brokolice/mrkev/fazolky. Občas studené. Dále k výběru syrová zelenina, také stále ta stejná ledový salát, mrkev,č.řepa, kukuřice, okurek, rajče. Nějaké studené mísy se zeleninou tepelně upravenou, ale studenou. Z těstovin byli jen troje s nějakou omáčkou ostatní nasucho. Dezert také výborný gastronomický vrchol - puding nebo na plechu krémová buchta. Stávalo se, že tácy byly prázdné, když došlo víno ze soudku čekalo se. Za celý pobyt byla pouze jen jednou zmrzlina. Když vám personál servíroval maso ptal se kolik. Např. smažené kuřecí křídílka 2 ks...pro chlapa fakt málo, takže se musel několikrát otočit ve frontě. Katastrofální byl venkovní bar all inclusive, který se otvíral od 10.00. Obsluha buď italové...příjemní nebo slovenky/studenty a to bylo teda hrůza - nepříjemné, arogantní no hned ráno bych je z prominutím "kopla do ...". Jediná dobrá káva dělaná z presovače...když dělal ital..krása se na to dívat...i když v úžasném plastovém kelímku, ale plném a s krásnou pěnou. Slovenky vám dali tak půlku a ani neuměli kávu správně připravit. Tvořili se velké fronty a málokdy byl personál ve dvou...jedna to opravdu nestíhala. Jedině ve venkovním postmixu se dalo natočit do pet lahve...voda, per. voda, cola, multivit., ananas, čer. pomeranč. Nejsme žádní pijani spíše abstinenti, ale když jsem pozorovala, co patřilo k AI tak točené pivo, nějaký rum, víno a slaďáky....no žádná sláva. Již při otevření z posmixu tekla pouze obyčejná voda, protože si personál ani nezkontroloval naplnění....ve vedru krása! Co se týče odpolední svačinky tak donesli pouze na plechu jakože pizzu (kynuté těsto potřené kečupem). Ovoce k dispozici...hm zbytky v košíčku a už značně ovadlé. Z porovnáním např. s Tunisem se to nedá srovnat!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Možnost kulturního i sportovního vyžití bylo dobré. Já jsem si užila lekce salsy , aquaerobik a také fitness. Animační programy se dětem líbily.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

V době, kdy jsem tam byli, mi moře přišlo studené. Pláž nebyla písečná, ale malé kaminky a čistá. Co bych viděla jako velký problém jsou schody - sestup k pláži. Pro mladé lidí to není problém, ale pro maminy s dětmi/kočárkem a pak pro staré lidi. Nedej bože, když jsou imobilní. Na pláži není k dispozici AI, takže pokud dojde pití musí se vyšlapat schody. Bazén byl krásný, velký. Lehátka se slunečníky k dispozici.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Čisto a upraveno.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Na Sardínii ano, ale ne už do tohoto resortu. Městečko je malinké plné restaurací a kaváren. Pouze jedna hlavní ulice. Chodili jsem stále dokola. Koupit si zde můžete jen místní suvenýry. Prošli jsme naprosto vše i postranní uličky. Pouze jeden bankomat a 4 obchody s potravinami (ale nečekejte žádný supermarket). Lodí jsme se byli podívat na písečné pláži Cala Luna a poté v krasové jeskyni. Výlet byl zajímavý a hezký. Zas trochu jiný zážitek. Jiných výletů jsem nevyužili, ale ostatní turisti si je pochvalovali.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 21
z 39 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

olla: opravdu je to jen o jídle? - 26. 6. 2016 20:30

Tedy nevím, my na dovolenou jezdíme hlavně kvůli moři a zážitkům, nikoli se najíst. Proto nám většinou stačí snídaně. Letos v Řecku jsme prvně měli all inclusiv a nedala se ochutnat ani polovina, aniž by člověk prasknul. Velké množství od všeho a mohli jste si nabírat neomezeně. A protože my se fakt na dovolenou nejezdíme najíst, tak nás ten oběd spíše zdržoval od koupání či výletů a dopolední či odpolední "sváči" jsme vynechali úplně reagovat

Leoš: Re: opravdu je to jen o jídle? - 26. 6. 2016 22:31

Kdybych chtěl na dovolené držet hladovku tak si nebudu kupovat zájezd s all inclusive. Každý máme o dovolené jiné představy. Máte pravdu o jídle to není, ale je to o ceně zájezdu a o tom co cestovka za tuto cenu nabízela. Jak už jsme psali nejsme žádní jedlíci ani pijani. Stejný názor měli i ostatní účastníci tohoto zájezdu. reagovat

Kříž Jiří: Není to jen o jídle, ale o službách které platíme - 13. 7. 2016 14:04

Služby All Inclusive poskytované tímto hotelem jsou opravdu na špatné úrovni. Jeden bar na velikost resortu nemůže stačit, hlavně když je v době obědů nebo večeří zavřený. Na pláž 87 schodů, u pláže bar - ovšem za hotové. Služby All inclusive se platí hlavně kvůli pití, což v tomto případě jaksi vyznělo naprázdno. Do tohoto resortu raději nejezdit, nebo si koupit masážní prostředek na znavené spodní končetiny. nebo zůstat u bazénu. reagovat

Hana: Souhlasím - 19. 6. 2017 22:36

Opravdu dovolená neni o jídle, ale tak hroznou kuchyni jsem ještě nezažila. reagovat

Novotná M.: Jídlo zdržuje :-) - 9. 7. 2019 0:13

Souhlasím s komentářem, že jídlo nás víceméně na dovolené zdržuje a příliš ho neřešíme. Chceme hlavně něco zažít. All inclusive bereme proto, že všichni muži (chlapci) v rodině mají neustále žízeň a chceme mít pitný režim zabezpečený. Paní v příspěvku vyjmenovala snídani na pět řádků a pak napsala, že nic jiného nebylo. Moc by mě zajímalo, co snídá doma :-). reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sardinie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání