Napsat recenzi

Horse Country Resort **** - Skvělá dovolená

Recenze hotelu Horse Country Resort & Spa **** (Itálie - Sardinie - Arborea)

Hodnocení:
průměrně: 2,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 566x
Recenze se líbila: 508 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Za nás příjemná dovolená, plná zážitků, radosti, pohody a skvělých lidí, kteří se o resort starají.

Ubytování  průměrně (3/5)

Pokoje zrekonstruované, příjemné, pokoj s vlastní mini zahrádkou nebo balkonem a výhledem na zahradu plnou květů a piniové háje. Pokud jsou lidé normální, tak vzhledem k tomu, že je to "horse country", mají tam koně, tudíž i komáry, ale to se dá naprosto v pohodě zvládnout. Věřím, že na chatách v čechách je komárů v létě, kor u vody požehnaně:)

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Snídaně, obědy a večeře jsou bohaté a v Sardínském stylu - vynikající pasta, italská rizota, ryby i maso.

Pokaždé vždy ovoce, zelenina, čerstvé různé druhy pečiva a italských sýrů, mořské salátky.

Pokud jedete na výlet, udělají Vám obědový balíček, který je oproti jiným hotelům bohatší.

Jinak pro milovníky kávy, ve stravovacím zařízení je vždy kává, ale tu jsme si zdarma nedávali, chodili jsme na bar na vynikající italskou kávu, za 1.30-1.70euro, což je skoro levnější než u nás. Na barech úplně pohodové ceny a vynikající prosecco, které je vždy čerstvě rozlévané.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Standartně zařízený pokoj hezkého vzhledu. Služby super, když cokoli potřebujete, není to problém.

Uklizečky příjemné veselé, vždy vše uklizeno, pokud dáte ručník na zem klidně každý den, tak Vám ho vymění bez problémů, každý den 1 balení vody zdarma na pokoj. Na barech a všude příjemná milá obsluha, nezapomínejte jak Vy se chováte k lidem, tak oni se budou chovat k Vám. Za mě jednoznačně obsluha špičková, vždy jsme dostali něco na víc jako pozornost.

Hotel nabízí spoustu animační zábavy, ráno, přes den i večer. Animátoři na Vás nezapomínají v resortu ani na pláži a vždy Vám s úsměvem a zábavou na srdci řeknou, jaké máte v ten den možnosti a nabídnou Vám program. Ráno si můžete zasportovat a hrát různé hry. Dělají akce přímo v tzv. Saloonu, což je country večer s jídlem za 10eur na osobu, i ten jsme využili, ale více se nám líbil Sardinský večer, který byl úchvatný. Pro mě jedinný večer, kdy jsem si dala tradiční pečené selátko, které dělal sardínský děda od rána přímo u plážového baru. Byl to nádherný večer na pláži při západu slunce. Člověk měl pocit jako v pravé italské restauraci. Nakonec byly tradiční tance, zpěv a zábava. Je výhodou, že dělají takové různé akce pro hosty, neb v té oblasti je člověk odseklý od civilizace, takže buď auto, nebo fakultativní výlety.

Pláž a moře  průměrně (1,8/5)

Pláž je písčitá, po odlivu je krásně čisté moře. K večeru trochu řasy, ale na to se člověk nemůže zlobit, protože patří do ekosystému a čístí moře. Pláž je čištěná, ale nechávají ji její přirozený přírodní vzhled. Navíc, když člověk není líný, vždy se dá najít místo i bez řas. Pak je tu možnost půjčit si vůz a jet na jiné různé pláže, které jsou překrásné.

Okolí hotelu  průměrně (2/5)

Parádní - bylo nám tam jak v ráji. Opravdu nádherné prostředí, klid a pohoda, krásná barevná přírodní zahrada a nekonečné piniové háje. Je vidět, že tam o to pečují s láskou.

Celkový dojem  průměrně (2,4/5)

Super!!! Doporučujeme. Nejdůležitější je jezdit na dovolené vždy bez jakýchkoliv očekávání, pak se člověku dovolená vždy vydaří naplno a se vším všudy.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sardinie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání