Napsat recenzi

Rezidence Collina

Recenze hotelu Residence Collina *** (Itálie - Marche - San Benedetto del Tronto)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2017
Přečteno: 302x
Recenze se líbila: 313 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0
  • sprcha nebo sprchový kout?? sprcha nebo sprchový kout??

zmatek,zmatek, nekomunikativnost delegátů

Ubytování  průměrně (2,9/5)

jsem skromný člověk nepotřebuji na dovolené komfort nebo 5-ti hvězdičkový hotel,ale tohle je hrůza,koupelna ve které je záchod,bidet,umyvadlo,sprcha bez vaničky,jen igelitový špinavý závěs který se nedá použít(pro představu přikládám foto),ani já s mými 50kg jsem se do něj nevešla nevím jak se zde sprchují silnější lidé,uprostřed koupelny kanálek který neodtéká,vybavení kuchyně a pokoje normální,nic nám nechybělo,povlečení jsme měli vlastní.rezidence a ostatní jiné rezidence jsou blízko sebe měli jsme výhled přímo do ložnice jiné rodiny

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

nemohu posoudit měli jsme vlastní

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,8/5)

vybavení standartní,personál-nekomunikativní,dojem jako když člověk otravuje

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Moře nádherné plné mušlí krabů rybiček a jiných mořských potvor prostě nádhera pláž úžasná jemný písek,počasí nám vyšlo nad očekávání krásné slunečné

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Městečko nádhera noční ještě lepší,promenáda s obchůdky zmrzlinárny kousek od rezidence

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Ráno jsme přijeli kolem 9 hod. na hlavní ulici,odkud jsme se pěšo přesunuli k rezidenci,a čekali a čekali 1hod,2 hod,nikdo nám nic neřekl,nevěděli jsme kdo jsou delegáti,zmatek všude pobíhali lidi co odjížděli mezi my co přijeli uklízeči ..po 2 hod už jsem nevydržela a šla se zeptat někoho koho jsem odhadla jako osobu k rezidenci patřící,kdy budem ubytováni,odpověd..,kolem 14 hod když to půjde dobře ale dle pokynů máte být ubytováni až v 15hod,kufry si tu můžem nechat?, pak teprve jsem se dověděla kdo je delegát ,že si v jídelně můžem až do ubytování kufry nechat a jít se projít ,ve 14 hod, jsem byli opět u rezidence a čekali,po půl hod, jsme se dověděli že už skoro všichni ubytováni jsou-prostě pokud něco chcete musíte se ptát,neochota delegátu,dojem jako když jim překážíte,chtěli jsme jet na trh šli jsme se zeptat odkud jak jede autobus kam si koupit jízdenku atd.to nám docela vysvětleno bylo,pak jsme ještě chtěli info v kolik nějaký autobus jede...cituji "nevím tam dojdete stoupnete si na zastávku a počkáte 10-20-30min ono něco přijede,nastoupíte a jedete",pokud mám v ceně zájezdu služby delegáta představuji si trochu větší ochotu a zájem o klienta ,dále co se týče úklidu hrůza,po jednom přejití pokoje hned po předání si můžete jít nohy umýt,špína prach,pokud je zde 40 euro placený povinný úklid představuji si čisto a alespon 1x denně zametený celý dům a to hlavně vzhledem k tomu když je tato rezidence u moře s písčitou pláží,jednou jsme také zaslechli rozhovor mezi delegáty,opět cituji "když se jim to tady nelíbí tak at sedej doma na prdeli"nebylo adresováno nám,ale myslím že tato cestovní kancelář i delegáti jsou živí z klientů kteří sem jezdí......celkový dojem nebýt rezidence a neochoty úplně úžasná dovolená......do San Benedetta bych se ráda ještě někdy ráda podívala ale jistě už nikdy do této rezidence

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 12
z 26 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marche - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání