Napsat recenzi

Dovolená na Rezidenci Settebello

Recenze hotelu Residence Settebello *** (Itálie - Marche - Porto d'Ascoli)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 108x
Recenze se líbila: 445 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0

Ubytování v rezidenci Settebello doporučuji, velmi dobrá poloha rezidence, krásný výhled z balkonů do palmové zahrady a na moře, rezidence je čistá, vkusně zařízená, plně vybavená všem potřebným, v přízemí se nachází pizzerie s restaurací, velmi vstřícný personál, mluvící pouze anglicky, italsky, čistý bazén s hloubkou na plavání, lehátky a terasa s posezením.

Ubytování  průměrně (5/5)

Velmi hezký apartmán, vkusný, čistý, včetně povlečení a ručníků v ceně, dva menší balkony s výhledem na moře, sušáky na prádlo, stolkem a dvěma křesli, klimatizace za poplatek v obou pokojích, dvě koupelny, pračka, fén, elektrický sporák se dvěma plotýnkami a troubou, chyběla nám myčka a varná konvice. Na přivítanou láhev šampusu jako pozornost.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Stravování jsme měli vlastní, ale navštívili jsme i restauraci v přízemí rezidence a byli jsme moc spokojeni, restaurace s pizzou je hojně navštěvovaná a je potřeba do předu rezervace. Kousek od rezidence je samoobsluha která má otevřeno denně od 8 do 20 hod.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Rezidence má bazén s lehátky, dvěma sprchami, bazén s hloubkou na plavání, čistý, ale bez ohřevu a voda byla dost studená. Výlety jsme měli přes českou delegátku do Říma, do olivárny, do aquaparku Onda blu. Personál byl velmi milý a vstřícný. Platí se kauce za apartmán 150 euro, která je vratná a pobytová taxa, děti do 12 let pobytovou taxu neplatí.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Rezidence je od moře vzdálena zhruba 80 metrů, nemá vlastní plážový servis, který jde dokoupit přímo na pláži a nebo v plážových barech a restauracích za 10 euro na den, obsahuje slunečník, lehátko a křeslo, doporučuji koupit na celý týden, lehátka bývají brzy vyprodaná, pláž je čistá s plavčíky, jsou tam vlnolamy, pozvolný vstup do moře, jemný písek, nejsou potřeba boty do vody, moře bylo teplé 26 stupňů, čisté, vhodné i pro malé děti.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Rezidence se nachází přímo v dění obchodů, zmrzlináren, kaváren, restaurací, stánků se suvenýry, dětskými atrakcemi, kousek od rezidence je zastávka autobusu do města San Benedeto, jede autobus číslo 2+7, jezdí každých 20 minut, lístek stojí 1,15 euro jedna jízda, jízdenky se kupují v trafice a je potřeba si koupit lístek i na zpáteční cestu, vystupuje se v přístavu, centrum města je od rezidence vzdáleno asi 5 km, každé úterý a pátek od 8 do 13 hod se tam konají trhy, v San Benedetu je od 13 do 16,30 siesta a obchody jsou zavřené.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Krásná dovolená, všem doporučuji...

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marche - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání