Napsat recenzi

Nikdy více = přesný popis

Recenze hotelu Girasole 2000 Hotel *** (Itálie - Lombardie - Bormio)

Hodnocení:
průměrně: 2,1/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2015
Přečteno: 266x
Recenze se líbila: 472 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Vybydlená ubytovna!!! Smrad z koupelny i po sprchování, voda teče ze sprchy po zdech ne na člověka stojícího ve žlutorezavé staré vaničce. Palandy - ráno bolavá záda i krk hned po první noci. Jídlo - naprostá tragédie. Totálná zklamání!!! A to máme zážitky i z Afriky, ale nikdy to nebylo takto odporné!

Ubytování  průměrně (1,7/5)

Ačkoli cestovka tvrdí, že neovlivní přidělení pokojů, tak recepční se zapřísáhal, že cestovce nabízí pouze STARÉ nezrekonstruované pokoje a jen pokud je náhodou volný nový pokoj, tak ho může někomu přidělit, což se povedlo našim známým se 2 dětmi. Horní palanda totiž nebyla ve starém pokoji zajištěná a hrozilo, že dítě v noci spadne. Máme tudíž srovnání ze standardního 3* pokoje a z našeho vybydlené ubytovny... Zastaralý nábytek a nepohodlné palandy - to je nejmenší problém. Smrad z koupelny po sprchování je velmi nepříjemný. Sprchová hlavice je vysoko na zdi - pevně umístěná, tudíž sprchování dítěte znamená totální zastříkání celé koupelny. Závěs stoletý ani dospělému nepomůže, takže "ručník" (prostěradlo) hned po použití je nutno dát na zem a vytřít s ním, neboť jinak nemůžete na wc, kvůli mokré podlaze. HNUS. Welness = vířivka+sauna za 5EUR/os./hod.... A pozor WIFI za poplatek!!! 2EUR/2hod. ... A to jsme si mysleli, že hotely už běžně poskytují normálně v ceně ubytování.

Na pokoji není ani FÉN ani TREZOR ani pořádné topení, aby bylo kde sušit věci .... Ve zrekonstruovaných pokojích tyto věci jsou standardně. Tak jak to u 3* má být...!!!

Strava a stravování  průměrně (2,4/5)

Snídaně - STÁLE denně STEJNÉ = jeden druh salámu, jeden druh tvrdého sýra, vejce na tvrdo, máslo, džemy a pozor staré bílé housky a občas naleznete čerstvější, ale nikoli křupavé. Bílý jogurt a kompotované broskve. Mléko a jeden druh lupínků + jeden druh divného mussli. Kafe z automatu a džus přeslazený z automatu. Voda do kelímku z lahví u pultu - lahve bez etiket, asi napouštěné z vodovodu, ale to bylo jediné, co se dalo pít, takže ok. Na Itálii naprosté zklamání. Oběd jsme si jednou šli koupit a čuměli jsme jako blázen - výběr z dezertů, hlavních jídel atd. No, když jsme si to šli koupit, tak to prostě bylo v pohodě. Ale bohužel večeře z polopenze - zbytky z oběda zamíchané do "salátu", "maso na 4 způsoby" s jednou přílohou (na střídačku hranolky a kaše), těstoviny s rajčatovou omáčkou. Jedna polévka - co bylo k obědu. Jeden obyč dezert - buď puding nebo našlehaný jogurt, nebo zvláštní nedopečený dortík a jednou byla zmrzlina. Každopádně večeře dost lepší než snídaně, i když žádná hitparáda. 4.den jsme zjistili, že jestli chceme k večeři i něco jiného než vodu, tak stačí uhnat některého z číšníků, ten zaběhne někam do zadu do skladu a donese pití ke stolu....

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1,8/5)

Vybavení nic moc, služby nic moc a personál se jen může usmívat a posílat vás stěžovat si na recepci,kde zrovna nikdo není, protože tam mají služby akorát v určitých hodinách. Nicméně po výměně názorů s recepčním jsme dostali aspoň dostatek informací ohledně toho, jak to tu chodí - oni nabízí cestovce STARÉ POKOJE a nové se dají za jinou cenu objednat u nich PŘÍMO!!! Cestovky lžou jako když tiskne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Klienty uvádí v omyl, když tvrdí, že pokoje "rozděluje hotel a není předem možno vědět, jaké bude rozdělení". Hotel pouze největším křiklounům může dát lepší "normální" pokoj, pokud ho má volný. Jinak bez šance. Recepční přiznal, že např. pro NEV DAMU nabízí pouze NEZREKONSTRUOVANÉ!!

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4,5/5)

Sjezdovky SUPER, to bylo jediné, co nás drželo v dobré náladě. Pro všechny kategorie lyžařů, děti se naučí jezdit jak na pásu, pomalé pomě či normálně na sedačce nebo kabině. Ze sjezdovek a přilehlých chatiček na sjezdovkách jsme se odpo jen s nechutí vraceli do hnusného hotelu... Ve 3000m je super restaurace s perf.jídlem a krásným výhledem ! Kvůli lyžování si budeme muset v Bormiu najít jiné ubytování, abychom se tu ještě někdy mohli vrátit.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Půjčovny lyží - ceny šílené... Restaurace, budky s jídlem a pitím. Hlavně hned u nástupu na sedačky...

Celkový dojem  průměrně (2,1/5)

Budu-li hodnotit HOTEL - NIKOMU NEDOPORUČUJI!!!!!! Nebo si jeďte na vlastní pěst a ubytko si domluvte rovnou s hotelem - BEZ CESTOVEK!!! Jinak budete totálně zklamaní, pokud Vám teda nevadí ubytování jak v "Chánově"... Známým nikdy nedoporučíme! Vybydlená ubytovna není vhodná pro nikoho, dělají z Čechů "podřadné" blbouny... A nemusíte mít štěstí jako naši známí, že nepřijel někdo, kdo měl objednaný normální pokoj, takže ho "po jedné noci hrůzy" získali. Mimochodem, ani jedna cestovka NEDALA na stránky reálnou fotku těch hnusných pokojů, všude jsou pouze fotky těch normálních 3* pokojů, kterých je tu fakt málo!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 9 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Lombardie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání