Napsat recenzi

Baia Domizia Palace Hotel

Recenze hotelu Domizia Palace Hotel **** (Itálie - Kampánie - Baia Domizia)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2016
Přečteno: 644x
Recenze se líbila: 500 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Příjemný hotel, ale odpovídá spíše 3 hvězdám. Je zaměřen výhradně na italskou seniorskou klientelu.

Ubytování  průměrně (4/5)

Měli jsme pokoj pod střechou - tam jsou nejmenší, ale na přespání stačil. Denně úklid, výměna ručníků, klima fungovala. Výhled pěkný, částečně na moře.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Snídaně trošku slabší, stále se opakovaly, ale stačily. Obědy a večeře výborné, na 4 hvězdy bych očekávala větší výběr.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Personál - velice individuální, barman na pláži zlatíčko, mladý barman na bazénu na pěst. Cizí jazyky moc neznají, je to bída, očekávají, že všichni budou umět italsky. Animační programy v italštině a hlavně pro důchodce. Bazén je uzavřen během siesty a všichni musí mít koupací čepice. Teplá voda, čisto. Odpoledne aerobic.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Pláž i moře skvělé, někdy boj o lehátka, dlouhá písečná pláž, teplá voda, odpoledne zpravidla trochu vítr a vlny. Vstup pozvolný, blízko hotelu. Nabídka vodních sportů žádná.

Okolí hotelu  průměrně (2,3/5)

Okolí hotelu - "chcípl tam pes", nečekejte noční život či možnosti skvělých nákupů, zato je tam klid.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Vzhledem k ceně zájezdu (super last minute) jsme byli nadmíru spokojeni, ale ti, co zaplatili plnou cenu, si hodně stěžovali - čekali luxus, který se nedostavil. Hotel působí dojmem, že funguje jako italský domov důchodců, a těm je vše přizpůsobeno. Dětí je zde pomálu, žádná odpolední zmrzlina nebo palačinky... Ideální místo pro ty, co si chtějí odpočinout.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Tomáš Tintěra: Souhlasím s uvedenou recenzí, čekali jsme více. - 7. 7. 2016 8:33

Doplnil bych akorát, že v hotelu jsme zaznamenali nedostatek toalet. Pouze v přízemí vedle restaurace jedna pánská, jedna dámská, jedna dětská což využívali navíc i osoby od moře vzhledem k absenci toalet u pláže. Jinak manželka měla pokousané uši od nějakého hmyzu vždy po noci, velmi skromné úložné prostory, kde jsme si překáželi. U bazénu nepříjemný číšník, který dával najevo jak ho otravujeme přestože jsme měli light all inclusiv. Delegátka *** Šárka Finková také žádná výhra. Nechci být jen kritický, vyhovoval mi trezor v ceně, boční výhled na moře, plážový servis v ceně, víno a voda k jídlu. Koupací čepice ale omezovaly. Až moc velké vlny, ale samozřejmě to jsme i vzhledem k neexistujícím recenzím nemohli vědet, moře otevřené a silný vítr, tak se asi není co divit. Středisko Baia Domizia ani malinko nežilo- až příliš mrtvo a to nevyhledávám zrovna rušná střediska. Anglicky pouze a jen na recepci, jinak personál vůbec. Určitě ne čtyři hvězdy, ale zase že by to byla nějaká tragédie, tak to také ne. Převažují i tak pozitiva, ale osobně víc jak 14 000 za dospělou osobu i v sezoně bych za to nedal. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kampánie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání