Napsat recenzi

Parkhotel Kalabrie

Recenze hotelu Park Hotel Santa Maria *** (Itálie - Kalábrie - Capo Vaticano)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 1 029x
Recenze se líbila: 586 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Skvělá dovolená - tento hotel ocení ti, kteří touží po klidu, teplém a nádherně čistém moři.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Pokoj s výhledem na moře ve stínu pinií , pro dva trochu stísněný, ale dá se, pro single ideální. Pěkný balkon, sušák, dvě židle /bez stolečku/, koupelna velice slušná, nevýhodou pevná sprcha s krátkým závěsem, bidet. Úklid až překvapivě pečlivý, výměna ručníku a osušky denně, nejsou froté ale to vůbec nevadí. Lednička není. Trezor zdarma.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Slabší. Množství sice dostatečné, ale neškodilo by trochu více fantazie. Snídaně klasická kontinentální- bufet, rozšířená o dobrý sýr a celkem kvalitní salám. Denně čerstvé bílé pečivo neomezeně. Na stole pak 1 croissant a nuttela. Nápoje roznáší číšník- káva, čaj, mléko, přinese i skvělé espreso , caffe americano, latte macchiato a pod., v ceně snídaně. Večeře výběrem ze tří teplých předkrmů, většinou těstoviny, ze tří hlavních jídel - maso, ryby , těstoviny.

Přílohou vždy chléb, studený zeleninový bufet, studené i teplé zeleninové předkrmy, /velmi jednoduché/, prakticky žádné ovoce, jedenkrát jako moučník meloun, jinak zmrzlina, krémy a pod. Jídelní lístek v němčině i angličtině. Každý pokoj má svůj stůl. Nevím jak v hlavní sezoně.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Pěkný, udržovaný hotýlek, krásná zahrada s výhledem na moře, zastíněná, bar otevřený celý den, ceny lidové, v přepočtu jako u nás. Wifi 5 euro na týden, slušný signál v hotelové hale i na zahradě. Personál příjemný , domluva anglicky i německy celkem slušná.

Útrata se připisuje na účet, platíte před odjezdem. Ceník k dispozici v baru. Obsluha rychlá, ale v hotelu nás bylo pár. V sezoně to bude jistě horší.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Pláž hned u hotelu, v tuto dobu skoro prázdná i u vedlejších hotelů. K dispozici slunečník a 2 křesílka zdarma, je celkem malá, v sezoně musí být těsno, sprcha . Moře neskutečně čisté a teplé, kamenité, najdete i pásy písku, dobrý přístup do vody i pro starší.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Nic. Procházkou po pláži najdete pár restaurací, / už převážně zavřeno/ 3 minimarkety . Možno objednat taxi do Tropey za 40 euro. Pro čtyři osoby by to šlo. Jinak pěšky na vlak do strmého kopce cca 50 min, dvě zastávky do Tropey . Večerní posezení v zahradě u baru je příjemné.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Byla jsem moc spokojená, počasí i moře bez chyby a to je pro mne nejdůležitější, co víc si přát. Kdo hledá večerní rušný život a zábavu, musí si najít jiný hotel v jiné destinaci. Druhá dovolená v Kalabrii, bude i třetí, sbohem Řecko.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kalábrie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání