Napsat recenzi

Dovolená u moře - nebo bahenní lázně.

Recenze hotelu Green Garden Club *** (Itálie - Kalábrie - Briatico)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 931x
Recenze se líbila: 447 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Počítali jsme s tím, že dovolenou v Itálii nemůžeme srovnávat s dovolenou např. v Turecku v Tunisu.Ale když jedeme na dovolenou k moři, tak chceme být u moře,kde je čistá voda a je možné používat např. potápěčské brýle na koukání do vody. Green Garden má svoji pláž,která je s obou stran omývána vodou ze dvou potoků ve kterých teče kalná voda / v případě deště/ přímo bahnitá.Když tam jeden den zaprší, tak pak celý týden trvá ,než se voda u pláže trochu vyčistí - tak aby bylo alespoň na 0,5m vydět. Průzračná voda je od pláž vzdálena cca 1km a to musíte přebrotit potok, ve kterém teče kdo ví co.

Tomu,kdo chce jet k moři toto místo naprosto nedoporučuji !!!

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Ubytování skromné,ale pohodlné.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Bylo štěstí, že jsme na této dovolené nebyli s dětmi. Ty by asi umřely hlady.Hlavní jídla byla dvě a z toho jedno bylo nepoživatelné. Na cca 300 lidí v jídelně byly dvě slánky a jeden pepř. Jídlo bylo nesolené, neochucené. Večeře byla od 19,30 a to si myslím je už dost pozdě.

Kdo má polopenzi, nemá možnost si někde něco koupit k obědu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Na Itálii celkem dobré.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Čistota vody byla katastrofální. Když jste měl bílé plavky před vstupem do vody , tak po výstupu byl hnědé. Do zátoky, kde byla pláž se vlévaly dva potoky s břečkou.Tak pouze ten , kdo byl tak nějak slepý a nedíval se cestou do resortu na moře a neviděl krásně průzračnou vodu, byl celkem spokojený.Po jakém koliv dešti do moře přitékala bahnitá voda a moře změnilo barvu z nahnědlé na sytě hnědou do vzdálenosti cca 300m od břehu.

Okolí hotelu  průměrně (2,5/5)

V okolí hotelu nebylo kam jít , pouze do jedné vesnice cca 1,5km vzdálené.

V případě , že jste se tam s někým neseznámili , tak tam byla nuda.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Uź bych tam nikdy nejel , ani kdyby mi to dali zdarma.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 18
z 22 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kalábrie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání