Napsat recenzi

Dovolená u moře po 16 letech

Recenze hotelu Palummera Residence **** (Itálie - Ischia - Forio d'Ischia)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 683x
Recenze se líbila: 556 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Apartmány nás překvapily svou čistotou, upřímně jsem to nečekala. Jednalo se de facto o 2+kk s velkou a příjemnou terasou. Doporučujeme nákupy balených vod, voda z vodovodu je pitná, ale teplá, pokud ji pijete chlazenou ( nic nekoupíte mezi 13-17:00 ), dostanete průjem, vyléčili jsme slivocicí. Nádobí je čisté, avšak je ho málo, s sebou mycí prostředek na nádobí., stejně tak i houbičky na mytí nádobí. Ručníky naprosto vybělené, to obdivuji, toaletní papír na 8 dní pro 5 osob - slovy 1 kus. Naštěstí jsme měli s sebou. U apartmánů není bazén, to nás nepotěšilo, neb v původním ubytovacím zařízení za nižší cenu jich bylo několik, pokud máte malé děti , tak by jste to také ocenili. Bohužel, v areálu se nenachází deklarovaná WIFI, což nám značně zkomplikovalo situaci. Nejbližsí pláž není ani náhodou vzdálena 150 m, máte sice k disposici přístupovou cestu pod komunikací, cesta vede až ke schodům na pláž, ale tato cesta vypadá jako jedno z nejméně přitažlivých míst Prahy, fekálie, pohozené hygienické potřeby atd. Cesta je prudký kopec, nedoporučuji ani lidem s problémy s pohybovým aparátem !!! Na pláž není zrovna příjemný přístup, asi 10 příkrých betonových schodů, s kočárkem nelze, sociální zařízení absentují. Musím ale velmi pochválit a doporučit delegátku Báru, byla úžasná. Mimochodem, kdyby v Zajezdy.cz nepracovala milá slečna, po několikaterých změnách ubytovacího zařízení, z důvodů plné kapacity, změny cen atd. bych už zřejmě zájezd nakupovala jinde nebo bych ocenila transparentní jednání, tedy konkrétně tady je to a to, na to se netěšte, tohle musíte mít s sebou atd...Poznámka, kromě prodejců lístků na trajekt na Ischii nikdo nemluví a téměř nerozumí anglicky či jiné cizí řeči.

Barbora Kinská

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Čisto, bílé čisté ručníky, málo nádobí, není bazén, není WIFI!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Čisto, avšak úklid až na konci pobytu, a to za povinný příplatek 30 RUR. Ručníky naprosto bíle, vyměněny 2x. Není WIFI, považuji za velký nedostatek a v dnešní době za standard. Paní recepční, či jedna z majitelek, byla milá.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Moře čisté až do přílivu, po 17:00 je u pláže plno toaletního papíru. Pláž, která je apartmánům nejblíže je písčitá, písek hrubý. Nula sociální zařízení. Mnoho Italů, kteří se nekoupou, ale stojí u moře a hrají si s míčem, nebo si pinkají gumovými míčky a trefa dosti bolí. Dětí na této pláži moc nebylo, proto se nám domorodci snažili čas od času vyjít vstříc a posunuli se s pinkáním o pár metrů dál. S ohledem na fakt, ža my, Češi, jsme vyjímkou v plaveckých zdatnostech, koupete se téměř sami. Doporučuji pronájem člunu na celý den, vyjde vás to na cca 130 EUR. Zakotvíte a vykoupete se v překrásně čistém , průhledném moři.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Rušná komunikace

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Pokud máte dostatek finančních prostředků, tak si dovolenou užijete. Oběd, večeře pro 4 osoby vyjde na cca 40 EUR. Mléko, chléb á 1,5-2 EUR. Dobré iskitánské víno od 5 EUR. Cigarety á 5 EUR. Výlety, vstupy do termálních bazénů, vše od 20 EUR a více. Taxi z centra Foria do apartmánu La Palummera á 10 - 12 EUR. Lo´d na celý den vč. pohonných hmot á 130 EUR. Trajektpro 4 osoby a auto delčí než 4 m, vás tam a zpátky vyjde na částku vyšší 150 EUR. ( Auto jedna cesta cca 34 EUR, 1 osoba cca 8,5 EUR jedna cesta.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Ischia - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání