Napsat recenzi

Pobyt na Ischii

Recenze hotelu Mediterraneo Park Hotel Terme **** (Itálie - Ischia - Forio d'Ischia)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Přečteno: 220x
Recenze se líbila: 231 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Celkově shrnuto - Ischia je hezký, ale drahý ostrov (lehátko na osobu je nejméně 14 euro - to jsme ještě nikde nezažili), všude hodně lidí, pláže plné (pouze v Poseidonových lázních je u moře krásný klid, místo a čistá voda, ale musíte si zaplatit vstupné 32 euro). Hotel je umístěn v krásné zahradě hned u rušné silnice, ale uvnitř zahrady o silnici nevíte.

Pokud si nezaplatíte přímo za pokoj v hotelu či přilehlých domečkách přímo v hotelové zahradě, kde to je pěkné, jste ubytováni v depandenci mimo zahradu - viz popis ubytování. Pokoje jsou pěkné. Úklid denně, všude čisto, v bazénu je krásné koupání, pouze však v koupací čepici, a to do 19 hod... Jídlo výborné, procházky nejsou možné (rušná silnice).

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Pokoje jsou pěkné, čisté, úklid každý den. My byli ubytováni v depandenci, která byla vzdálena cca 800 mm, ale mimo hotelovou zahradu. To by nevadilo, kdyby se nemuselo jít po hodně rušné silnici se zápachem z výfuků, po chodníku širokém 50 cm (někde chybí zcela). Když jsme na recepci zažádali o přestěhování, bylo to možné až po třech dnech, kdy jsme stěhováním ztratili půl dne. Pak nás ubytovali v depandenci opět mimo hotelovou zahradu, ale naštěstí se dalo jít po cestě bez aut.

Je dobré si již v CK zajistit ubytování v hotelu či jeho blízkém okolí a připlatit si.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Strava výborná, všeho dost, každý si vybere.

V jídelně vám určí stůl, kde budete sedět (nekompromisně), pokud jste pouze 2, tak vám další 2 lidi přidělí a ať chcete či ne, sedíte s nimi na snídaních i večeřích po celý pobyt! Stoly pro 2 jsou pouze pro němce či italy...Kromě arogantního pana vedoucího, který bez jakéhokoliv vysvětlení určuje, kdo kde bude sedět, jsou všichni číšníci milí a ochotní.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Služby moc nefungují - na pláž jsme se radši dostali sami.

Svoz sice je nabízí (v malé dodávce), ale stojíte na něj frontu a pak jste v autě narváni jak sardinky.

Bazény krásné - pouze v koupací čepici a jakmile zapomenete cokoliv na lehátku po 19 hod., zmizí vám v uzamčené místnosti pána, který dohlíží na bazén. Nám se to stalo - pán měl následující den volno, tak jsme celý den byli bez osušek...

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Krásná je pláž u Poseidonových lázní (od ubytování 1,5 km) - čistá voda, písek, málo lidí, klid - nádhera.

Klasické pláže jsou přeplněné a drahé - 14 euro za osobu. Tam, kde je to zadarmo, je doslova hlava na hlavě...

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Zahrada u hotelu krásná.

Jakmile vyjdete ze zahrady, nedá se prakticky nikam jít.

Musíte pouze po hodně!! frekventované silnici, takže je lepší nasednout do autobusu a cestovat. Pozor - nejsou jízdní řády, tak čekáte na zastávce. Někdy přijede tak narvaný autobus, že si musíte další 1/2 hodinu počkat. V každém případě je to adrenalin.

První den jsme z toho byli v šoku a naštvaní, pak si zvyknete a bavíte se tím...

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Průměrný - už bychom se nevrátili, a to jsme ještě o žádné dovolené neřekli.

Možná do jiného hotelu a mimo sezónu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 6 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Juraj Sucha: Souhlasim. - 20. 9. 2019 20:37

Jsem prave ted, 20.9., v Casamicciola Terme, sedim v pokoji a ctu si komentare o Ischii. Je to tak, jak pisete. Je to tady drahe a sluzby jsou tak tak. Sem jezdi lidi z jineho duvodu. Jako ja. Hrozne se mi libil film Avanti Neboztici preji lasce. Nasel jsem tady marnici a zatacku s nebezpecnym zelinarem. Na prijemnou dovolenku je zapotrebi mit vic penez. Juraj reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Ischia - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání