Napsat recenzi

Úžasná Kalábrie

Recenze hotelu Residence Sole Mare (Itálie - Kalábrie - Scalea)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2017
Přečteno: 315x
Recenze se líbila: 325 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Výhled z občerstvení u pláže Výhled z občerstvení u pláže
  • bazén je fajn, když jsou velké vlny bazén je fajn, když jsou velké vlny

Lokalita láká krásnou krajinou všude v místě i okolo, průzračným mořem. Už cesta z letiště je zážitkem pro oko. Nutno počítat, že buď pláže nebo městečka jsou na cestě do kopce nebo s kopce, takže se kopcům nevyhnete, za to však máte krásné výhledy. V září byla letoviska bez lidí, takže vyhovující pro ty, co nevyhledávají společnost. Pláže volné.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Pokoje i terasa prostorné, hotelové budovy v zelené zavlažované zahradě, úklid prováděn,

Vybavení standardní, dostačující, pokud je rekreant stále venku, což by na dovolené měl být.

Dostačující 3 hvězdičky, i když inzerovány 4.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Stravování bylo v nádherných prostorech uvnitř i venku u bazénu s výhledem na moře. Pár prvních dní bylo naprosto skvělé, jakmile odjela část klientů, zhoršil se výběr i kvalita

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Personál byl velice vstřícný, číšníci, kuchař byl skvělý i pracovníci recepce. Nelze nic vytknout. Jen je třeba nezapomenout, že jsou to Italové, tak občas trohu zmatek a připomínat se.

Výměna ručníků lehce vázla, občas se mi zdálo, že je jen vy\klepali a složili na postel jako nové. Ale nevadilo mi to.

Jinak všude okolo u cest, u plotů neuvěřitelný nepořádek v kontrastu s krásnou přírodou.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Pláž naprosto vyhovující pro plavce, pro děti asi málo mělčiny. Slunečníky zdarma a stačily kapacitě ubytovaných. Hospůdka u pláže výborná.

Moře skvělé, čisté, občas vlny i dost velké. V případě nemožnosti koupání v moři lze využít pěkný naprosto čistý bazén.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Všude okolo byly hezké pláže ať přístupné, či nepřístupné a vzhledem ke skalnatému terénu, nádherné výhledy do krajiny. Možnost půjčení auta, doporučuji cestu podél moře na jih, velká romantika!!

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Báječná volba i vzhledem k období začátkem září. Málo lidí a krásné počasí. Moře teplé a čisté.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Kalábrie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání