Napsat recenzi

Hotel Colonna Beach

Recenze hotelu hotel Colonna Beach (Itálie - Santa Teresa Gallura)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: červen 2017
Přečteno: 80x
Recenze se líbila: 206 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Hlavni bazén, v pozadí restaurace s barem, je odsud nadherný výhled Hlavni bazén, v pozadí restaurace s barem, je odsud nadherný výhled

Nádherná dovolená. Skvělé služby, jídlo, animátoři, nadherná pláž i moře. Pouze při příjezdu problém s check-i nem, na ubytování jsme čekali vic než 2 hodiny. Brzy jsme však na tuto nepříjemnost zapomněli, neboť vše ostatní bylo super.

Ubytování 

Menší pokoj i koupelna, ale na přespání postačí. Na terase by mohly být alespoň plast. židle, ale alespoň je tam sušák na prádlo.

Strava a stravování 

Výtečná! Velký výběr salátů, masa, ryb, mořských plodů, těstovin, dezertů. Výborná organizace, v resortu se nachází několik stovek lidí, ale v restauraci to nepoznáte, téměř nikde se nečeká, pokud něco dochází hned doplní.

Vybavení, služby a personál hotelu 

Personál ochotný, skvělí animátoři, věnují se turistům téměř celý den - cvičení na pláži, ruzne turnaje /pr.volejbal/, večer program pro deti i dospělé

Pláž a moře 

Nádhera,, lehátka i slunecniky v dost.množství, moře pruzracne, ciste

Okolí hotelu 

Hotel se nachází na samotě, jde o hotelový resort do nejbližšího městečka je to nejméně 5 km pi silnici. Není zde ani autob.zastávka, Kdo se chce podivat jinam nezbývá mu než si půjčit auto, popr. taxi. My jsme jeli na výlet od Ck, což nám stačilo, neboť jsme zde byli pouze 6 dni.

Celkový dojem 

Skvělá dovolená, kde si člověk opravdu odpočine

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Itálie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání