Napsat recenzi

Stella Maris

Recenze hotelu prázdninový dům Stella Maris (Itálie - Emilia Romagna - Misano Adriatico)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 586x
Recenze se líbila: 351 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Rodiče vybrali toto obytování na doporučení nějakého staršího pána. Po přečtení jsem byl připraven na nejhorší, takže jsem zase až tak překvapen nebyl. Prázdninový dům je to nazváno záměrně, protože nazvat to penzionem nebo hotelem nelze. Objekt je podle mě nejschátralejší budouvou v okolí. Ale dokud tam budou jezdit důchodci a bude plno, tak není důvod utrácet za rekonstrukci a zlepšovat služby. Nabídka - poptávka.

Ubytování  průměrně (2,3/5)

Vybavení pokoje zoufalé, nábytek 70 léta a rozbitý. Dveře se musíte naučit zamykat/odmykat. Absence větráku nepříjemná, když 2,5 m od okna máte výhled na vysokou zeď, kde se celý den odráží slunce, je ve dne přes 30°C. V noci pak nemůžete nechat otevřené okno a větrat, protože celou noc je z vedlejších hotelů slyšet hluk z diskotéky, apod. Chybí aspoň malá lednice, kam můžete dát pití pro děti. V koupelně plíseň ve sprcháči, vybavení koupelny staré. Postele úzké, matrace žádná sláva. Ale čisté povlečení!

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Takhle si představuji kuchyni v domově důchodců. Někdy mi přišlo, že se i personál stydí to jídlo dát na stůl. Co jde bylo instatní (polévky, přílohy, ad.). Skladba nevhodná - k obědu těstovinový salát a k večeři vám naperou bramborové knedlíky a špenát. Snaha maximálně ušetřit je znát.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Vybavení odpovídalo celkovému "konceptu", tzn. to nejnutnější. Společná sociálka, nějaké infonástěnky, dětský koutek. V kiosku s nápoji a pochutinami jsou ceny české. Založí vám lístek, který pak uhradíte na konci pobytu v CZK, což je super! Personál ujde. Delegátka se opravdu neustále tváří nepříjemně, ale když jí oslovíte slušně, tak se s ní nechá vyjít.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Moře odpovídá lokaci. Pláž by mohli aspoň občas shrábnout od chaluh, nebo co to bylo. Lehátko máte přiděleno na pokoj a dle počtu lidí.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Misano je příjemné přímořské městečko. Místní se snaží pro turisty vymýšlet zábavu (jakási mini love parade, ohňostroj, "trhy", ad.). V okolí slušné restaurace, cukrárny se super zmzlinou, atrakce pro děti za peníze. Co mě vadilo, byla ubytovna pro migranty, vzdálená asi 200 m od Stella Maris. Migranti se pak chodí vyhřívat také na pláž Stella Maris. Někteří prodávají nějaké šátky přímo na pláži.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Dalo se to přežít. Sám bych si toto ubytování nevybral, ale okolnosti mě donutily jet.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 19
z 35 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání