Napsat recenzi

Hotel Astor***, Itálie

Recenze hotelu Saline Hotel (ex Astor) *** (Itálie - Emilia Romagna - Gatteo a Mare)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 143x
Recenze se líbila: 379 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená v Itálii - Emilia Romagna byla super, až na ten hotel! Ten je dobrý tak na přespání. Nečekali jsme žádný luxus, jelikož se jedná pouze o tříhvězdičkový hotel, avšak aby byla spousta věcí nedodělaných či rozbitých, tak by to být nemělo.

Více podrobností níže.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Hotel se nachází v blízkosti moře a nákupních možností, což je fajn. Ale co se týče kvality hotelu, to už je něco jiného. Pokoje jsou vcelku nehezké. Na fotkách vypadá vše krásně, ale skutečnost je jiná. Pokoje jsou malé, na balkon se vešla jen jedna židle, působí trochu špinavým dojmem, jelikož zdi nejsou již léta vymalované, v koupelně chyběly zašupovací dveře u sprchového koutu, bylo rozbité prkénko u toalety, vstupní dveře šly hodně špatně zavřít, jelikož futra byly poslepované. Na přespání dobré, ale trávit v pokoji více času? Tak to by nešlo.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Měli jsme objednánu pouze polopenzi. Snídaně probíhala formou švédského stolu, všeho bylo dostatek. Avšak každý den stále to stejné, možná by to chtělo trochu obměňovat. Co se týká večeří, vždy jsme dostali jídelní lístek na další den, abychom si vybraly z několika variant. Ačkoliv musím říci, že snaha se cení, tak tentokrát to bylo k ničemu - jídelní lístek byl z italštiny překládán do češtiny. Jenomže nejspíše pomocí nějakého překladače, protože to byly nesmyslné názvy. Neměli jsme absolutně ponětí, co vlastně dostaneme k večeři. Bylo to vždy překvápko.

Jinak se večeře skládala z předkrmu - salátový bar (švédský stůl) a pak dvě jídla, která jsme si vybrali. Bývaly to většinou těstoviny, ty byly dobré a poslední chod byly buď obložené talíře či nějaká masa či ryby. Tyto jídla už tak dobré nebývaly, ale sníst se to dalo. A nakonec byl ještě zákusek, zmrzlina nebo ovoce - dle výběru.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Hotel je vybaven pouze bazénem (menší,ale čistý s lehátky) a venkovní terasou. Na recepci byla možnost zakoupit si nápoje (nealko, káva).

Údajně by se tam mělo dát platit kartou, avšak když jsme před odjezdem šli zaplatit pobytovou taxu, tak to šlo jen hotově.

Co se týká personálu. Nikdo v hotelu neumí anglicky či jinak, pouze italsky. Alespoň obsluha recepce by měla ovládat světový jazyk, to by měl být základ.

Jinak jeden večer si zaměstnanci udělali menší večírek s karaoke. To byl tedy zážitek. Bylo to tak hlasité, že to muselo slyšet celé okolí. Po několika hodinách jsme to nevydrželi a museli jsme si jít stěžovat. No byl to také problém, protože jak jsem již říkala, neumějí anglicky.Každopádně mi přijde neslušné dělat rambajs v hotelu, kde pracuji a rušit tím hotelové hosty.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Pláž i moře byly super! Vše krásně čisté, upravené. Na pláži byl bar, toalety, sprchy i převlékárny. Možnost zapůjčení vodních šlapadel i různorodá nabídka vodních sportů. Bylo fajn, že jsme měli v ceně pobytu i lehátka se slunečníky. Jinak to bylo poměrně dost drahé, cca 12€/den.

Pláž měla hodně pozvolný vstup, vhodné pro děti.

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

Hotel se nachází v celku rušné části. Je kolem spousta obchůdků a restaurací, kousek na pláž. Autobus stavěl hned před hotelem. V okolí spousta možností kam zajít na výlet či na nákupy - např. velké obchodní centrum bylo vzdálené asi 20-30 minut chůze. Na hlavním náměstí v Gatteo a Mare se konaly každý den koncerty, bylo to fajn.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Až na nedostatky v hotelu jsme byli s dovolenou naprosto spokojeni. Moc se nám v této oblasti líbilo a věřím, že se sem ještě někdy vrátíme, ale tentokrát do jiného hotelu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Emilia Romagna - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání