Napsat recenzi

Rozpaky

Recenze hotelu Hotel Maxim's *** (Itálie - Emilia Romagna - Bellaria-Igea Marina)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 46x
Recenze se líbila: 238 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkový dojem z dovolené nám nejvíc kazila cestovka, která zájezd pořádala. Špatná organizace, nikdo nic nevěděl, řidiči bloudili, informovanost téměř nulová. Vše jsme si museli zjišťovat nějakým způsobem sami. Můj dojem z delegátky v místě pobytu byl pouze vytáhnout peníze za výlety. Chtěli jsme s dětmi podniknout výlet do parku muniatur, ale byla nám nabídnuta dvoudenní vstupenka, prý se slevou. Jelikož vstupenka je nepřenosná, nevím proč bychom jezdili dvakrát do stejného parku a viděli už jednou viděné. Navíc nám bylo sděleno, že si tam máme zajet sami.

Ubytování  průměrně (1,3/5)

Hotel už něco pamatuje. Veřejné prostory jsou celkem pěkné, zato náš pokoj byl katastrofa. Malinký, vůbec neodpovídal nabídce. Přistýlky pro děti byly formou malé poschoďové postele, ze kterých nám děti padaly. Vzhledem k tomu, že chyběla minilednička, nebylo kam dát vychladit pití, nebo pokud jsme něco koupili dětem například ovoce, šunku, mohli jsme vše během pár hodin v tom horku vyhodit. Skříň tam byla, ale také se nám do ní moc nevešlo. Většina věcí se válela všude po zemi nebo v nevybalených v kufrech. Koupelna hrozná, sprchový kout bez vaničky hned přecházel v toaletu, rezavý a částečně plesnivý závěs, umyvadlo sotva odtékalo. Balkon, pokud ho tak lze vůbec nazývat, byl vlastně jen ohraničený kousek střechy zábradlím nad jídelnou. Vešla se pouze jedna plastová židle a jeden člověk na stojáka. Jinak byla na pokoji klimatizace, TV, trezor, fén.

Strava a stravování  průměrně (2/5)

Strava byla velmi dobrá. Snídaně bufetové, dalo se celkem vybrat. Věčeře byly z několika chodů, salátový bufet, těstoviny s různými omáčkami, mořské plody, ryby, pečené kuře, opékané brambory, zákusky, ovoce, dokonce byl i smažený vepřový řízek. Jedem den byla i venkovní grilovačka, vše moc dobré.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

Vybavení je staré, žádná údržba, chtělo by se tomu více věnovat. Pokojová služba denně měnila ručníky, postele byly ustlané, pouze se nevytíralo, Ono také nebylo jak, když jsme měli 3/4 věcí po zemi, protože se nikam nevešly. Každý den nám v hotelovém baru udělali kávu nebo jiný nápoj. Problém byl malinko v tom, že v době jejich siesty jsme na někoho narazili jen zřídka. Ale pokud se tak stalo, nebyl vůbec problém, vždy nám vyšli s úsměvem vstříc.

Pláž a moře  průměrně (2,5/5)

V Itálii jsme byli poprvé, takže asi pro jiného normál, pro nás něco hrozného. Lehátka a slunečníky předražené narvané jeden na druhý, vzduch tam stál. Moře hnus, spíš rybník pro kačeny.

Okolí hotelu  průměrně (4,7/5)

Okolí hotelu bylo perfektní. Hotel je na velmi dobrém strategickém místě. Spousta cukráren, kaváren, barů, vyžití i pro děti. Stánky, obchůdky se vším možným. Každou středu se pořádají trhy.

Celkový dojem  průměrně (2/5)

Celkový dojem nám zkazila cestovka, se kterou jsme jeli a pokoj, ve kterém jsme bydleli. Nechtěli jsme se nechat rozhodit, proto jsme si dovolenou užili i přes všechny nedostatky jak jen to šlo.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 3 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Emilia Romagna - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání