Napsat recenzi

Bobione, 17.- 24.červen 2017

Recenze hotelu Ranieri Residence *** (Itálie - Benátsko - Bibione Lido del Sole)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2017
Přečteno: 109x
Recenze se líbila: 276 čtenářům
Fotografie: 11
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Ložnice Ložnice
  • Koupelna Koupelna
  • Balkon Balkon
  • Pohled v balkonu Pohled v balkonu
  • Plážový bar Plážový bar
  • Večerní pláž Večerní pláž
  • Prodejce draků na pláži Prodejce draků na pláži
  • Lunapark Lunapark
  • Lunapark Lunapark
  • Tady měli 55 druhů zmrzliny Tady měli 55 druhů zmrzliny
  • Moje maličkost Moje maličkost

Je to dovolená a se zvýšenými náklady se počítá. I tak jsme bez nějaké odříkání utratili za týden asi 120 EUR, včetně suvenýrů a dárečků. Dopravu nepočítám.

Doprava vlastním vozem. Vyjeli jsme s plnou nádrží, tankovali jsme tam i zpět v Rakousku cca 20 km od italských hranic. Benzín za 50 + 35 EUR, rakouská známka 10 dnů za 9 EUR (ve Znojmě), mýtné v Itálii 2x, celkem 23 EUR za 360 km po dálnici. Jel jsem předpisově, většinou na tempomat, za 6,3 l / 100 km (KIA ceed 1,4). Takže pohoda.

Ubytování  průměrně (4/5)

Malá komplikace při příjezdu. Dle propozic z agentury v ČR nás špatně poslali na italskou pobočku v Bibione - spiagia. Měli jsme však jet do Bibone - Lido del Sole, kde je pobočka přímo v apartmánu Ranieri. Naštěstí Bibione znám a tak jsem si poradil. No a nebo navigace.

Za apartmán - velká kuchyň s rozkládací gaučem, ložnice s manželskou postelí a balkon - 10 422 Kč včetně pojištění a lze to platit na 3x. V domě je výtah. K apartmánu je 1 kryté parkovací stání. Zařízení apartmánu je nové, všude čisto. Nechybí ani pračka. Klimatizace je bez návodu, takže jen pro technicky zdatné jedince. Umístěna je v kuchyni a tak je třeba nechat otevřené dveře do ložnice. Použili jsme ji jen poslední noc, kdy bylo opravdu hodně teplo.

Koupelna je kapitola sama pro sebe. Na ploše asi 2 x 1,2 m je umývadlo, bidet, toaleta a sprchový kout i když ten je jen taková skládací zástěna, takže je pro silnější osoby nepoužitelná.

Měli jsme dost hlučné sousedy s malými dětmi, ale dalo se to vydržet.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Vařili jsme si většinou sami. Suroviny jsou za opravdu dostupné ceny, ale i stravování v restauraci není nijak závratně drahé. např. pizza 4-12 EUR (33-55 cm), vice jak 50 druhů zmrzliny, velké porce 1 - 1,2 EUR.

Vybavení kuchyně je mizerné. Sice dvojitý dřez, 4 plotýnkový plynový sporák, ale pracovní plocha asi 30 cm. Tupé nože a škrabky, pouze velké 3-5 l hrnce, chybí rychlovarná konvice, zapalovač na vařič, vařečka a zase je tam spousta různých zbytečných šálků, talířků a jiných nesmyslů.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Delegátka mluví jen italsky, německy a trochu anglicky. Anglicky jsem to nějak dal.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Bydleli jsme asi 50 m od pláže. Přes pláž k moři to bylo asi 200 m, ale někde i 500 m. Všude jsou ale chodníky. Moře je mělké, teplá voda a vlny. Když zafoukalo byly i 1,5 m. Jemný písek máte opravdu všude. Lehávali jsme hned u moře, deštník jsme ani nechtěli. Při odchodu z pláže jsou asi po 50 m k dispozici sprchy zdarma.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Všude plno lidí až do pozdních nočních hodin, ale Lido del Sole je o hodně klidnější než Spiagia. Večer jsme se toulali po několikakilometrové promenádě kolem moře. Dá se půjčit kolo nebo vozítko pro 4-6 osob, šlapací nebo na elektropohon. Cena 5 - 18 EUR / hod.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Byli jsme spokojeni a příští rok chceme jet zase.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Benátsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání