Napsat recenzi

Hodnocení

Recenze hotelu Casanova Residence *** (Itálie - Apulie - Vieste)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 180x
Recenze se líbila: 458 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V rezidenci Casanova jsme byli ubytováni po druhé. Lokalita blízko městečka Vieste včetně kratších pláží ohraničených skálami je pro nás mnohem příjemnější, než kilometrové pláže a "hlava na hlavě". Oceňujeme menší rezidenci bez animačních programů a bez nutnosti koupací čepice v bazénu.

Ubytování  průměrně (4/5)

Za příplatek jsme tentokrát měli apartmán č.12 s výhledem na Vieste a na moře. Apartmán byl čistý, základní vybavení, deky a polštáře na víc k dispozici. Všude okna a sítě proti hmyzu (tentokrát funkční). Lednice velká, kuchyňský kout malý a bohužel bez světla (které mělo být snad součástí digestoře, ale nebylo a správce objektu to nedokázal opravit). Ocenila bych aspoň varnou konvici a možnost dopředu zjistit, které nádobí je v kuchyni, abychom vše nemuseli vozit s sebou. Správci objektu byli milí a ochotní. Škoda, že koupání v bazénu bylo tak časově omezené (během siesty a po osmé večer se bazén zavíral). Ale vcelku hodnotíme lépe než před dvěma roky:-).

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Vlastní.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Součástí rezidence je fotbalové hřiště a herna pro děti. Jedna z mála rezidencí, kde animační program není a doufám, že nebude! Bazén bychom rádi využívali brzy ráno i později večer, což bylo omezeno- škoda, považujeme to za součást příjemné relaxace. Personál příjemný a ochotný.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Vzdálenost k moři asi 400m přes velmi rušnou silnici. Chodili jsme na malé plážičky mimo hlavní pláž. Písek, pozvolný vstup, krásná příroda, čistá teplá voda. Spokojenost.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Nejbližší obchod vzdálen asi 600m (vedle kempu Punta Lunga). Cesta do obchodu prakticky po silnici, chodníky chybějí. Možnost nákupu ve Vieste včetně trhů - autem za pár minut.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Klidné prostředí, malá rezidence, bez animačních programů, blízko moře. Jednodušší ubytování, nedostatečné vybavení kuchyně. K dispozici pračka bez poplatku. V podstatě nám nic nechybělo.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Apulie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání