Napsat recenzi

Recenze

Recenze hotelu Terra Felice Residence (Itálie - Abruzzo - Tortoreto Lido)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 156x
Recenze se líbila: 451 čtenářům
Fotografie: 11
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Výlet na šlapadle Výlet na šlapadle
  • Plážový prodejci Plážový prodejci
  • CHALET CONCHIGLIA oběd-krevet CHALET CONCHIGLIA oběd-krevet
  • Vodní atrakce Vodní atrakce
  • Nejlepší personál v CHALET CONCHIGLIA Nejlepší personál v CHALET CONCHIGLIA
  • Málá ukátka Drinků CHALET CONCHIGLIA Málá ukátka Drinků CHALET CONCHIGLIA

Residenci Terra Felice Rozhodně doporučuji. Tortoreto Lido nabízí mnoho volno časových aktivit - (půjčení kol, cca 1 hod 3e - 12h 8e, šlapadlo 1 hod 10e, skákáci a klouzací atrakce v moři 1 hod 5e ) Větší centrum od apartmanu je asi 2 km ale cesta utíká rychle po kolonádě kolem moře nebo zpět po pláži. Líde v tomto městě jsou neskutečně srdeční, ochotní , přátelští DOPORUČUJI navštívit restauraci a bar CHALET CONCHIGLIA s nejlepšími lidmi dělají tu nejlepší drinky dokonce vám umíchají na co máte chuť a vaří tu báječně vaří a navíc si s Vámi přatelsky popovídají a třeba i s přáteli na tuhle restauraci budu dlouho vzpomínat. Tortoreto doporučuji jak mladým skupinám tak i starším párům s dětmi . Palmy uvídte na každem rohu, Za zmínku stojí i nadherné bohate město Gulianova, které leží asi 5 km vedle. Můžete si udělat nádhernou procházku tam podel pláže nebo i na kole.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Nadmíru Spokojenost apartmán byl skvělí !!! Útulný, čistý, prostorný byla zde pračka,mička,televize, obrovská terasa, trouba atd..

Strava a stravování  průměrně (3/5)

- bez stravy

-Ale dobré, potřebné věci k vaření

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Česká delegátka strašně mílá hodná paní, v každé situaci pomohla, Jediné mínus je chybějící WIFI

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláže upravené, čísté

Moře - kalnější ale to tak v Itálii byvá

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Blízko velký supermarket asi 200 m od apartmánu projdete pod mostem dáte se do prava a furt rovně po léve straně. Mnoho italských dobrůtek čerstvá zelenina, levné maso doporučuji koupit zde.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Můžu DOPORUČIT S ČISTÝM SVĚDOMÍM

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Abruzzo - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání