Napsat recenzi

Super dovolená

Recenze hotelu Abruzzo Resort Residence **** (Itálie - Abruzzo - Tortoreto Lido)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 36x
Recenze se líbila: 323 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pojedeme znovu

Ubytování  průměrně (5/5)

Ubytování pěkné, nové, čisté, o něco prostornější, než v minulých letech.

Rozkládací gauč docela pohodlný.

Do ložnice se krásně vejde i přistýlka.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Strava vlastní, vozíme si čím dál tím méně. Dá se dojít do obchoďáků a do blízké pekárny.

V pekárně dávají někdy pořadové lístky jak na úřadu práce. Asi aby se babky neporvaly. Opravdu tam byla fronta, ale stojí to zato. Mají i pizzu a kýtu v pizze. Rádi ochutnáváme místní produkty.

Italské melouny jsou užasné, zmrzlina báječná, přímo na pláži a hned vedle, stačí si vybrat.

Kuchyňka má i troubu, prostornou ledničku.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Personál velmi ochotný, 3x za týden nám uklízeli. Vybavení odpovídá popisům cestovních kanceláří. Je tam i žehlička, můžete si přežehlit i šatky.

WIFI funguje v pohodě.

Terasa prostorná tak akorát.

Děti chodili i do bazénu.

A dole u vchodu mají automat na kafe, dokonce 2. Pro závislé je to ideální řešení, když dojdou zásoby. Je opravdu dobré.

Naše delegátka Petra je super, jinou nechceme. Dobře se o nás stará, pomáhá s ubytováním, organizuje výlet. Dobře poradí. Je super. Moc chválím.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž udržovaná, opravdu kousíček od residence. Je tam převlékarna a záchod, vše čisté, prostorné, ale lehce omšelé.

Na pláži možnost občerstvení.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

V okolí hotelu hotely, jak jinak. Všude palmy, květiny. Vše potřebné je téměř poruce.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

No, akorát mě mrzí, že se tam nemůžeme odstěhovat. Ale kdo ví.

Jsme poměrně velká skupina - 26 lidí. Hlavně matky s dětmi, rodiny. Pro nás ideální dovolená. Každý si může najít to svoje, děti se zabaví, mládež taky dokonce i rodiče.

Nemusíme se celý týden válet na pláži, můžeme si pokaždé vybrat výlety. Nejlepší jsou samozřejmě s ochutnávkami. Už teď chtějí všichni jet zase na farmu - na sýry, maso a mléko i víno.

Celkový dojem - krása, super........

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Abruzzo - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání