Napsat recenzi

Super dovolená

Recenze hotelu Pinetina Residence *** (Itálie - Abruzzo - Silvi Marina)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 122x
Recenze se líbila: 354 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Klidné místo, blízko pláže cca 50 m. Vhodné pro rodiny s dětmi, moře úžasné s pozvolným vstupem do moře. Rezidence krásná sice trochu starší ale nám to nevadilo.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Měli jsme apartmán pro 6 lidí. Vchod vlastní z boku rezidence. Při vstupu do bytu jsou schody pak následuje kuchyně s jídelním stolem a pohovkou, na venkovním stole byla položena televize :). Kuchyně trochu malá ale dalo se tam uvařit. V tomto obývacím pokoji byly další dvě skříňky které nahrazovaly tu malou linku. Byly v nich talíře a příbory. Vedle linky byla i pračka a pak vchod na balkon. Balkon byl trochu menší takže stůl se stolickami se tam nevešel. Tak jsme tam dali sušák. V prvním patře byla ještě ložnice s balkónem a koupelna. Balkon byl velký takže se tam vešli dva stoly a ještě i lehátko. Koupelna nová pěkná, ale nevýhodou byl závěs u sprchy. V obýváku vedli schody do podkroví. Schody byly trochu prudší takže, táhnout tam kufr byl zážitek ale i tak se na ně dalo zvyknout. V podkroví byla velká ložnice se dvěma samostatnými lůžky. Vlastní koupelna byla velkou výhodou. Byla oproti spodní koupelně starší ale i tak.byla čistá a dobře zařízena. V pokoji byly další zamčené dveře avšak nepodařilo se nam zjistit co se za nimi skrývá :). V pokoji byla docela velká skříň pro dva dostačující. Krásné okna do kterých ráno svítilo slunce. Byl z pokoje vidět krásný východ slunce. Takže my jsme byli s ubytováním spokojeni.1

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Stravování vlastní, takže jak jinak než spokojenost. :))

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Vybavení trochu starší ale ještě to nebyl extrém. Klíče se vyzvedávaly v agentuře, na místě česky mluvící. Takže vše ok. I česky mluvící delegát nebyl problém.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Pláž byla na výběr buď neplacená hned naproti rezidence nebo placená kde se nacházel bar plážový servis a různé akce pro děti a cvičení ve vodě. Placená pláž ale byla asi 200m od rezidence. Pláž byla čistá s pozvolným vstupem do moře. Jeden den byli i větší vlny takže jsme si to užili. Voda odpoledne krásně teplá. Moře vhodné pro různé nafukovací kruhy, lehátka atd.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Okolo hotelu spousta zeleně. Před pláží piniový háj. Prostě spokojenost. Avšak jde vidět že to jsou italové. Mohli by opravit chodník a celkově vzhled hotelu. Jinak poklidné místo. Nejbližší obchod za cestou a železnicí. Muselo se chodit podchodem, který naštěstí byl blízko. Obchod jako u nás, potraviny, oblečení i zahradní nábytek a potřeby. Ceny jako u nás. Centrum bylo vzdálené cca 2,5 - 3km. Jako večerní procházka super. Večerní procházka je úžasná i na pláži po které můžete jít i několik km.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Celkový dojem je úžasný. Příště se určitě vracime. Večer klid na balkoně, odpoledne na pláži a ráno na hotelu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Abruzzo - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání