Napsat recenzi

Stísněný luxus během tajfunu

Recenze hotelu Dorsett (Hong Kong - Kwun Tong)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: říjen 2016
Přečteno: 78x
Recenze se líbila: 954 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Malinké pokojíčky, šetří se místem Malinké pokojíčky, šetří se místem
  • Jedna ze širších chodeb Jedna ze širších chodeb
  • Koupelna s WC je prosklená, součást pokoje Koupelna s WC je prosklená, součást pokoje
  • Výhled na "činžáky" :-) Výhled na "činžáky" :-)
  • To už je ta užší chodba, s kufry se nevyhnete To už je ta užší chodba, s kufry se nevyhnete
  • Hotel byl opravdu vysoký. Škoda, že jsme nebydleli až nahoře. Dali by se udělat pěkné fotky nočního Hong Kongu Hotel byl opravdu vysoký. Škoda, že jsme nebydleli až nahoře. Dali by se udělat pěkné fotky nočního Hong Kongu
  • Cedulka s číslem pokoje a kukátkem Cedulka s číslem pokoje a kukátkem
  • V Mitshubishi jsem ještě nejel :-) V Mitshubishi jsem ještě nejel :-)
  • Byl tajfun. Zakáz vycházení. A letadlo odlétalo s velkými zpožděním. Ještě, že ten let úplně nezrušili... Byl tajfun. Zakáz vycházení. A letadlo odlétalo s velkými zpožděním. Ještě, že ten let úplně nezrušili...

V tomto hotelu jsme přespali tajfun. Ubytováni jen na jednu noc. Škoda, že sešlo z výletu po městě a plavbě po moři

Ubytování 

Byli jsme spokojeni. Hotel vypadá a je luxusní. Bohužel pro Evropana trošku stístněné. Nedoporučuji klaustrofobikům. Uzké chodby, kde se tak tak vyhnete. Pidipokoje. Ale to je v Hong Kongu běžné :-) čisté a vonavé. Hotel v podstatě nemá lobby, šetří asi místem, kterého je v tomhle městě zatraceně málo.

Strava a stravování 

Výborné, netradiční jídla, elegantní luxusní restaurace.

Vybavení, služby a personál hotelu 

Bazén jsme nevyzkoušeli, byl hurikán. Personál ochotný. Wi-Fi ubytovaným v celém hotelu.

Okolí hotelu 

Víceméně jsme viděli jen z okna. Byl zákaz vycházení. Ale Hong Kong je zase trochu něco jiného.

Celkový dojem 

Není co dodat ani vytknout. Byli jsme tu jen 24hodin.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro obchodníky

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání