Napsat recenzi

Děsivá cesta s CK V**** (zájezd zakoupený přes CK **** s.r.o.)

Recenze hotelu Camping Les Prairies De La Mer **** (Francie - Provence-Alpes-Côte d'Azur - Port Grimaud)

Hodnocení:
průměrně: 1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 627x
Recenze se líbila: 660 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pro cestovatele, kteří hodlají vyrazit s CK V**** autobusem do Port Grimaud. Uvádím naši zkušenost a to formou dopisu, zaslaného této CK. Odpověď, kterou jsme dostali byla : "Je nám líto, opravdu se nedomníváme, že by z naší strany došlo k pochybení".

Ubytování  průměrně (4/5)

Náš dopis (rozdělený do boxů níže):

Dobrý den paní Š*****,

tuto neděli jsme se vrátili z dovolené ve Francii, z města Port Grimaud, kempu Les Praires de la Mer, kterou zprostředkovávala vaše cestovní kancelář. Se samotným pobytem jsme byli spokojeni, až na silný zápach z protékajícího odpadu pod mobilhome (bylo nahlášeno první den po příjezdu, následně urgováno, ale do konce pobytu neopraveno). Na terase jsme si tedy užívali trochu jiné aroma než vůni Provence.

Jinak paní delegátka byla velmi příjemná a ochotná. Z důvodu malého počtu ubytovaných (náš termín 8 lidí a týden po nás přijeli pouze 2 lidé) se však nekonaly výlety, o které jsme měli zájem. Paní delegátka nám však velmi ochotně zajistila informace tak, abychom mohli cestovat sami.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

O to horší zážitky máme z dopravy z Prahy do Brna a pak se zpáteční cestou.

Cestou z Prahy chtěl pan řidič objet kolonu aut na dálnici a sjel s námi do obytné zóny s rodinnými domky, ze které měl velký problém vyjet zpět na silnici. Měli jsme štěstí, že si jedna z klientek zapnula v mobilu navigaci a řidiče nasměrovala zpět na dálnici.

Na zpáteční cestě jsme se dozvěděli, že jednu z cestujících povezeme na Slovensko. Cesta se nám tak časově velmi protáhla. Aby toho nebylo málo, tak v autobusu nefungovala klimatizace (v noci z ní na nás kapala voda a přes den jsme byli všichni zpocení). S ohledem na tak dlouhou cestu jsme byli nervózní a navíc k tomu řidič ve Vídni odbočil na Bratislavu na místo toho, aby pokračoval do Brna. Druhý autobus CK, který nás předjel u Vídně, pak na nás čekal v Brně (dle tvrzení klientů) více než dvě hodiny. My jsme naopak museli nahánět čas tím, že nám řidiči udělali zdravotní přestávku až po 6 hodinách.

Po příjezdu z Bratislavy (klientku jsme vezli až někam na sídliště) do Brna nám pak velmi arogantně oznámili, že máme ihned přestoupit do autobusu na Prahu, abychom ostatní cestující nezdržovali. Toto byl okamžik, který rozhodl o tom, že napíši tuto reklamaci. Měli jsme sebou 2 malé děti a chtěli jsme se napít, dojít si na záchod a dát si cigaretu. Myslím, že by CK měla respektovat základní lidské potřeby.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Teď lehce odbočím, ale doplním informaci, kterou jsme se dozvěděli od klientů CK, kteří přijeli z pobytu z Itálie z Gargána. Řekli nám, že na dálnici upozornili řidiče na divný zvuk, který vychází od zadního kola. Ten však na upozornění nereagoval a po čase autobusu zadní kolo upadlo a valilo se po dálnici … Autobus pak naváděla policie na odpočívadlo.

Paní Š****, od Vás jsme měli jasnou informaci o trase autobusu. Počítali jsme s tím, že nepojedeme směrem na západ (směr Plzeň a Německo), ale směrem na jih (Brno a dále přes Rakousko a Itálii do Francie) – viz. naše komunikace níže v e-mailu. S ohledem na to jsme ani neměli zaškrtnuté Slovensko v cestovním pojištění, které jsme před cestou sjednávali.

Vzhledem ke všemu výše uvedenému tímto uplatňujeme reklamaci naší dovolené, kterou jsme absolvovali v termínu 22.7.-31.7.2016 a za zaplatili za ni 54.780 Kč vč. dopravy.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Nechci nikoho poškodit, jen jsem se s Vámi chtěl rozdělit o naši zkušenost s touto CK.

Ještě doplňuji, že moje ohodnocení hvězdami odpovídá jednotlivým kategoriím. Lokalita je to skutečně nádherná.

Celkový dojem  průměrně (1/5)

Lokalitu doporučuji, Cestovní kancelář Victoria však rozhodně ne !

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání