Napsat recenzi

Pařížský průměr

Recenze hotelu Hotel Excelsior (Francie - Paříž)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: duben 2016
Přečteno: 36x
Recenze se líbila: 495 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel má tři hvězdy, takže patří k průměru. Podle ceny by si ale člověk řekl, že je v hotelu pětihvězdičkovém.Paříž je dost drahá a ubytování obzvlášť. Přetlak turistů a obchodních cestujících tlačí ceny vzhůru. V hotelu jsem narazila jak na mladé turisty, které bych spíše hledala na hostelu, tak zároveň na kravaťáky evidentně na služební cestě. Takhle si představuju pokoj pro strávení prodlouženého turistického víkendu v Paříži. Jen ta cena není zrovna pro Čechy turistická...

Ubytování 

Se vším naprostá spokojenost. Jednoduchý malý pokoj na přespání, když je člověk na služební cestě nebo celý den chodí po městě a poznává památky. Jen pro obézní bych nedoporučila, protože se nevejdou do sprchového koutu a na toaletě se možná ani neotočí. Prostor k žití je v Paříži prostě drahý...Já konkrétně bydlela v posledním 6. patře s výhledem na komín a střechy, což nebyl důvod ke kritice. Okno s výhledem do ulice by bylo o 50,-Euro dražší;-)

Strava a stravování 

Snídaně standart, nabídka průměrná. Na tak velký hotel bych čekala větší jídelnu. Možná těch sálů tam mají více. To jediné mi bylo divné. Paní přes snídaně tam neustále kmitala, doplňovala, sklízela špinavé nádobí...

Vybavení, služby a personál hotelu 

Personál milý, mluví anglicky. Můžete si odložit zavazadla a stavit se pro ně později, když např. máte let večer. Minibar, konvice na pokoji, televize, klimatizace.

Okolí hotelu 

Hotel hned vedle obchoďáku La Fayette, takže úplné centrum. V okolí hodně turistů.

Celkový dojem 

Když si člověk odmyslí cenu, tak mohu doporučit.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro obchodníky
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Francie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání