Napsat recenzi

Langley Hotel Fort Royal Guadeloupe ****

Recenze hotelu Langley Resort Fort Royal *** (Francie - Guadeloupe - Deshaies)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2016
Přečteno: 96x
Recenze se líbila: 558 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Hotel Hotel
  • Vybavení pokoje - postel Vybavení pokoje - postel
  • Vybavení pokoje - koupelna Vybavení pokoje - koupelna
  • Výhled z pokoje Výhled z pokoje
  • Výhled na moře Výhled na moře
  • Bungalovy Bungalovy
  • Pláž Pláž

Hotel se nachází u krásné písečné pláže v Dasheies na Guadeloupe a nabízí odpočinkovou dovolenou u moře.

Ubytování  průměrně (5/5)

Hotel nabízí prostorné pokoje, které mají nádherný výhled na Karibské moře. Hotelové pokoje jsou vybaveny moderní koupelnou, satelitní TV a v předsíni se nacházela obrovská skříň, kde byl ukrytý trezor. Pokoje byly každý den čistě uklizené. Součástí resortu jsou i bungalovy, které se nachází přímo u moře.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Restaurace se nachází na nábřeží s krásným výhledem na moře. Jídlo bylo vynikající. Snídaně i večeře probíhali formou bufetu. Každý den čerstvé ovoce - meloun, banány, broskve, jablka, pomeranče, dále velké množství sladkých zákusků, několik druhů rýže, brambory na různé způsoby, maso, převážně kuřecí, mořské plody, špízy. K večeři byla k dispozici i zmrzlina různých druhů. K snídani byl opět veliký výběr, slané a sladké pečivo, marmelády, sýry, jogurty, vajíčka, slanina, toasty a čerstvé džusy.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Součástí hotelu je i venkovní bazén, o který personál každý den pečuje a i pro malé děti je v bazénu vyhrazené místo. Je zde možnost využít i vodní sporty, plážový volejbal, tenis. Personál je vstřícný a milý. Možnost připojení wi-fi v celém hotelu zdarma.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Pláž se nachází hned vedle hotelu. Pláž je písčitá s pozvolným vstupem do moře, denně uklizená, klidná hladina.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Okolí hotelu působí velmi příjemně. Před resortem samá zeleň a kolem hotelu jen a jen moře.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Tento hotel doporučuji všem věkovým kategoriím, není zde nic, co bych hodnotila negativně. Pěkné a čisté ubytování, vynikající jídlo, příroda, skvělý personál...co víc si přát.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Guadeloupe - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání