Napsat recenzi

Hilton Taba ***** Sinaj

Recenze hotelu Hilton Taba Resort & Nelson Village ***** (Egypt - Taba - Taba)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2011
Přečteno: 620x
Recenze se líbila: 657 čtenářům
Fotografie: 17
Videa: 0
Komentáře: 0

Hilton Taba byl poměrně hezký hotel. 5* ovšem neodpovídal.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Bombový útok na sinajská letoviska v říjnu 2004, při němž zahynulo 34 lidí a který zničil křídlo hotelu Taba Hilton, obrátil opět pozornost na aktivity islamistů v Egyptě. Hotel byl následně opraven. na základě této informace jsme jeli s určitými obavami do této destinace. Nábytek byl starší, ale nebylo to hrozné. Pokoj byl vždy uklizený, ručníky vyměněny. Za malý bakšiš jsme měli na posteli z ručníků vytvořeny různá zvířata atd. To bylo velice příjemné. Výhled na moře jsme měli za poměrně drahý příplatek. Hlavním důvodem výběru této destinace byla návštěva Izraele, Mrtvého moře a Jeruzaléma.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Na vepřové můžeme v arabské světě zapomenout, ale strava byla pestrá, chutná, no prostě výborná.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Jelikož hotel se nachází v hraničním pásmu, nebylo moc možností podívat se za brány hotelu ( to jsme udělali pouze 1x za celý pobyt), prošli jsme 3 kontrolami. Za hotelem nebylo nic k vidění. Takže se musíte zabavit sami, nejlépe výlety. Moře je nádherné, potápění stojí za to. V hotelu byl plážový bar, který po západu slunce se zavřel, to bylo kolem 5 hodiny a pak zbýval bar u recepce. Personál byl milý a příjemný.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž kamenitá, našli jsme jeden úsek, kde byli menší kameny, takže vstup do moře byl přijatelný. Lehátka a slunečníky jsme měli k dispozici i na pláži. Rudé moře je nádherné.

Okolí hotelu  průměrně (2,5/5)

Okolí hotelu - hrůza, ale respektovali jsme hraniční pásmo. S tím jsme tam jeli, že na příjemné procházky to nebude. Hilton Taba je poslední hotel před hranicemi.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Hlavní důvodem absolvování dovolené v tomto hotelu byla návštěva Izraele. To se nám splnilo. Pokud na dovolené chcete prožít zábavu, večerní procházky, nebo adrenalin..., najděte jinou lokalitu. Nebylo to tak hrozné, ale znova bychom do tohoto hotelu už nejeli.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Taba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání