Napsat recenzi

Prohlídka hotelu Sultan Gardens Resort

Recenze hotelu Sultan Gardens Resort ***** (Egypt - Sharm El Sheikh - Shark's Bay)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2019
Přečteno: 146x
Recenze se líbila: 238 čtenářům
Fotografie: 21
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Hlavní budova hotelu z vnitřní strany. Hlavní budova hotelu z vnitřní strany.
  • Fontánka patřící k hotelu. Fontánka patřící k hotelu.
  • Příjezdová cesta k resortu. Příjezdová cesta k resortu.
  • Část ubytovacích jednotek v resortu. Část ubytovacích jednotek v resortu.
  • 1. místnost v rodinném pokoji. 1. místnost v rodinném pokoji.
  • Vzhled hlavního vchodu z venkovní strany. Vzhled hlavního vchodu z venkovní strany.
  • Výhled z rodinného pokoje. Výhled z rodinného pokoje.
  • 2. místnost v rodinném pokoji. 2. místnost v rodinném pokoji.
  • Pohled na ubytovací jednotky a moře za nimi. Pohled na ubytovací jednotky a moře za nimi.
  • Koupelna na pokoji. Koupelna na pokoji.
  • Zahrada plná zeleně a výhled na pláž za ní. Zahrada plná zeleně a výhled na pláž za ní.
  • Standardní pokoj. Standardní pokoj.
  • Jedno z mnoha hřišť v resortu. Jedno z mnoha hřišť v resortu.
  • Pohled na bar nad pláží. Pohled na bar nad pláží.
  • Výhled z posezení nad pláží. Výhled z posezení nad pláží.
  • Pláž se slunečníky a lehátky. Pláž se slunečníky a lehátky.
  • Pláž se slunečníky a lehátky. Pláž se slunečníky a lehátky.
  • Bazén s lehátky a slunečníky. Bazén s lehátky a slunečníky.
  • Amfiteátr kde se konají různá představení. Amfiteátr kde se konají různá představení.
  • Pohled na budovu s barem a spa. Pohled na budovu s barem a spa.
  • Hlavní bazén. Hlavní bazén.

Tento hotel na mě působí jako malé městečko s mnoha domečky. Má velice krásnou zeleň a působí moc hezky. Hotel je vhodný pro všechny. Děti se zde nudit nebudou, jelikož má hotel animační programy, miniklub i kousek pláže přímo pro děti.

Ubytování  průměrně (5/5)

Ubytování v tomto hotelu je možné buď v rodinném pokoji se dvěma oddělenými ložnicemi, Suitou, která má ložnici a obývací pokoj, nebo Standardním pokoji s výhledem do zahrady, na bazén nebo na moře. Na pokoji naleznete klimatizaci, koupelnu, telefon, televizi, rádio, vysoušeč vlasů, trezor zdarma, minibar za poplatek a balkon nebo terasu. Dětská postýlka je zde možná a je na vyžádání. Pokoje nejsou bezbariérové.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Stravování je formou All Inclusive. Vše je formou bufetu. Najdete i několik snack barů během celého dne. Restauraci zde najdete například italskou, indickou, 12+ restauraci a jednu rodinnou. Na pláži se nachází pizza corner a u každého bazénu je jeden bar. Alkoholické nápoje jsou zdarma v rámci All Inclusive do půlnoci. Pokud ovšem máte Ultra All Inclusive, jsou pro vás všechny nápoje včetně alkoholu zdarma neomezeně. V minibaru budete mít první den nealkoholické nápoje zdarma a další dny je zdarma doplňována balená voda.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Wi-fi je přístupná pro všechny hosty. Každý dostane své přihlašovací údaje. Pokud by si někdo přál rychlejší internet je možnost zakoupit si 7 GB za 20 dolarů.

V hotelu je k dispozici hotelový doktor přítomen 24 hodin denně. K dispozici jsou animační programy, dětské hřiště, miniklub, aktivity jako šipky, volejbal, basketbal,fotbal, fitness, minigolf, stolní tenis a dokonce i vířivka.

Jako další jsou i služby za poplatek jako například wellness centrum, masáže, sauna, potápění a další.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Pláž je písčitá hned u areálu hotelu. Areál je však velice rozlehlý a proto je možnost využít na pláž minibus zdarma, který sem jezdí každých 15 minut. Část pláže je vyhrazena pouze pro děti. Na pláž se dostanete po schodech. Je velice krásná a moře je vhodné i na šnorchlování. Jsou zde 2 mola. Jedno fixní a druhé plovoucí.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Hotel je vzdálený od letiště cca. 6 km. Centrum Naama Bay je vzdálené asi 6 km a nákupní a zábavní centrum SOHO 4 km.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Příjemně působící hotel s krásnou písečnou pláží a modrým mořem. Zeleně je také dostatek a každý si zde najde to své. Areál je velice rozlehlý, a proto je vhodný spíše pro aktivnější osoby.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sharm El Sheikh - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání