Napsat recenzi

Nádherná dovolená, Egypt překvapil! Hotel bez jediné chyby!

Recenze hotelu Grand Rotana Resort & Spa ***** (Egypt - Sharm El Sheikh - Shark's Bay)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 315x
Recenze se líbila: 251 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V hotelu Grand Rotana jsme strávili krásných pět dní. Úplně to stačilo, na hotelu nám nic nechybělo, služby byly naprosto perfektní. V Egyptě jsme byli s manželem poprvé a byli jsme nadšení z krásného podmořského života, přátelských lidí a skvělého jídla.

Ubytování  průměrně (5/5)

Měli jsme pokoj premium s výhledem na moře, určitě je dobré si za něj připlatit. Není to velká částka. Pokoj měl terasu a byl asi 50 metrů od moře a 10 metrů od bazénu. Doporučuji ale až na místě, vyjde Vás to levněji. Pokoj čístý, velká koupelna, každý den se nám o úklid staral mladý hoch z personálu.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Před dovolenou jsme na hotel četli v recenzích výtky ohledně stravování, že se opakuje a výběr není velký. Nemám srovnání s jinými hotely v Egyptě, ale nechápu jak tohle mohl někdo napsat, protože jídlo bylo vynikající, každý den výběr z několika chodů, spousta salátů, grilovaného masa, dezertů, výborné zeleninové polévky, grilovaná zelenina, pečivo, těstoviny a brambory na několik způsobů, rýže..Opravdu všechno, tolik jídla si v Česku obyčejný člověk nikdy nedopřeje.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

O hotel se každý den staraly desítky lidí z personálu, všichni byli milí a přátelští. Hotel je obrovský a je tu opravdu všechno na vysoké úrovni. Udržované fitko, welness, kurty, čisté bazény, několik barů, nádherná kruhová kavárna s výhledem na noční oblohu, čtyři restaurace.. Pracovníci hotelu mají můj obdiv, hlavně ti z barem u pláže a u bazénu, protože nejen Češi se krmí a nalejvají co to jde, když mají all inclusive, až jsem se za ně styděla.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

U hotelu jsou dvě malé písčité pláže vhodné spíše jako brouzdaliště pro děti, jinak je přístup z mola. Vůbec nám to nevadilo, ba naopak slezli jste dolů po mole, nasadili jste si masku na šnorchlování a hned před hotelem jste viděli korály a spoustu barevných rybiček, které lidi jako my, co jsme zvyklí na Itálii a Chorvatsko, naprosto uchvátí.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

V Egyptě je obecně velice nízká životní úroveň ve srovnání s Evropou, v ulicích ve městě a v okolí je to samozřejmě vidět. Hotel byl krásně udržovaný a cítili jste se tam opravdu jak v oáze klidu a bohaté zemi. Když jsme byli ale na výletě a projížděli autobusem po městě tak jsme viděli rozbourané domy a hromady odpadků. Lidé mají úplně jiné návyky a nakládat s odpadky opravdu neumí, vše je baleno v plastech, na hotelech se odpadky sice uklízí, ale to kam ty tuny bordelu vyvezou už nikdo nevidí, bohužel do pouště a když se člověk kolem sebe porozhlédne tak je mu z toho smutno. V blízkosti hotelu jsou ale další hotely a malé krámky s oblečením a suvenýry, po celou dobu pobytu jsme se cítili bezpečně a to dokonce i na výletě na čtyřkolkách a v národním parku, kde jsme byli na potápění. Rozhodně doporučuji skvělý zážitek!

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Do hotelu bychom se určitě chtěli ještě jednou vrátit, je vhodný jak pro mladé páry, tak pro rodiny s dětmi. Opravdu luxus za skvělé peníze.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sharm El Sheikh - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání