Napsat recenzi

nikdy více

Recenze hotelu Coral Beach Resort Montazah **** (Egypt - Sharm El Sheikh - Shark's Bay)

Hodnocení:
průměrně: 1/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2018
Přečteno: 199x
Recenze se líbila: 243 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Byli jsme v tomto hotelu již v roce 2014 a v roce 2015. Velmi jsme si pochvalovali služby hotelu a jeho servis, a samozřejmě jeho jedinečný korálový svět pod hladinou. Proto jsme se rozhodli, po dvouleté pauze, vrátit se zpět.

Korálový svět byl opět fascinující, ovšem hotel, včetně služeb a servisu byl naprosto neslučitelný s hygienickými standarty i s deklarovaným popisem na Vašich stránkách. Tento popis byl jednoznačně pravdivý pro roky 2014 a 2015.

V hotelu bylo cca 40 hostů - pár z Ukrajiny, nás 12 osob z Česka a zbytek Italové, kteří se vždy dva dny po zjištění situace odstěhovali do jiného hotelu.

Horní část hotelu byla zavřená, včetně baru, zde jsme chodili pouze na snídaně a obědy. Večeře se podávali u bazénu na pláži. Druhý plážový bar byl zavřený (rekonstrukce v sezónní době???????????), a jako náhradu považovali malou ledničku a bednu ze studenou vodou v místě, kde se obvykle vydávali jen ručníky.

Obsluha barů a restaurací byla tragická, nikdo neuměl aspoň počítat anglicky do desíti. Ukazovali jsme na prstech ruky kolik čeho chceme. Stejně nám to vždy donesli jinak. Obsluha chodila ve špinavém oblečení a o sprše možná ani nevěděli.

Vrcholem všeho bylo ředění nápojů - pivo ředili již do láhví vodou nebo používali Sprite tak, že již donesli namíchaný nápoj v láhvi, kterou jako před námi otevřeli. To je naprostá nehoráznost a cítíme se tímto chování velmi podvedeni. Osobně jsem se ozval velmi rázně, na jeden den přestali a pak v tom jeli zas.

Co se týče otevírací doby barů, o tom radši hovořit nebudu - kdy se jim zachtělo. To samé s množstvím podávaných nápojů. Dvě láhve Coca-Coly, jeden Sprite a několik láhví piva, bylo málo i pro pár lidí v hotelu. Opět jsme se ozvali, teď snad už všichni hosté a "barman" přinesl další jeden půllitr a rozlil jej nám. Poté pokrčil rameny a sdělil "finish". Toto jediné slovo uměli.

Špinavé a ulepené stoly a židle, kolem WC na pláži se nedalo ani jít, strach se něčeho dotknout. Také hned po příjezdu si všichni stěžovali na střevní problémy. Jídla na oběd a večeři se běžné dojídaly i na druhý den. A to nechci hovořit o krádežích uklízečů na pokoji.

Nevím, jakým způsobem prověřujete kvalitu Vámi nabízených zájezdů a hotelů, ale zde Vám jistě něco uniklo. A pokud ne a i přesto tam klienty posíláte, můžete očekávat velké problémy, protože deklarujete něco, co není pravda.

Ubytování  průměrně (3/5)

ušlo to

Strava a stravování  průměrně (1/5)

katastrofa

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

katastrofa

Pláž a moře  průměrně (4/5)

super

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

super

Celkový dojem  průměrně (1/5)

nikdy více

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 2 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Sharm El Sheikh - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání