Napsat recenzi

11 dní v arabském světě recenze od Honzi z Litvínova

Recenze hotelu Sea Beach Resort & Aqua Park **** (Egypt - Sharm El Sheikh - Nabq Bay)

Hodnocení:
průměrně: 2,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2022
Přečteno: 202x
Recenze se líbila: 99 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • to je ta grilovaná rybička to je ta grilovaná rybička
  • Když arab nedojí,vyhodí talíř ven Když arab nedojí,vyhodí talíř ven
  • A ponožky se neperou A ponožky se neperou

Po příletu ani hlt vody,nezájem. Protože ubytování začíná až ve 14 hodin.Tohle splnili do puntíku. Po příjezdu delegáta jsme dostali alespoň náramky a mohli jít v 10 hodin na snídani. Ve 14 hodin jsme byli ubytováni. Klimatizace v pohodě,sejf nebyl,ramínka ve skříni taky ne. Konvice na kávo O.K. Každý den úklid a 2 lahve vody. Úklid pokoje dobrý,horší jsou chodby,na které naši arabští sousedé odkládali talíře se zbytky jídla,použité ponožky,vajgly.Někdy talíře hodili jednoduše na trávník. 80% arabských návštěvníků...celodenní arabská populární hudba. Aquapark pro děti super,bazény taky.

Na moři je molo..tak 500 metrů,cca po 100 metrech jediný vstup.Při odlivu se dalo místy plavat,místy sedět...myslím,že při přílivu jsem tam nikoho neviděl.Ono tam moc lidí nechodilo,většinou všichni u bazénu a v Aqauparku.

Při odletu žádný balíček,kolega v recepci jen pokrčil rameny a za chvíli přijel autobus a tradá na letiště. Tam si koupíte za dva dolary vodu a za 8 dolarů bagetu.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Pokoj bylo jediné místo,kde jste se mohli schovat před sluníčkem.

Chodím tam jen spát a lehnout si na chvíli po jídle.

Někde jsem se dočetl,že tam máme i kuchyňky a místo na žehlení...cha,cha.

Nebyl trezor,ani ramínka. Úklid byl dobrý,nebylo důvodu si stěžovat. Jak jsem psal v úvodu,na chodbách to bylo o poznání horší.

Strava a stravování  průměrně (2,5/5)

Já sním prakticky všechno,ale jídlo byla slabá stránka hotelu.

Prakticky každý den to samé.Mylel jsem že hnědá univerzální omáčka je jen naše doména,tak teď už vím,že není. Hranolky,rýže,rýže červená,rýže s koprem,hnědá omáčka s hovězím masem..někdy lepší,někdy horší.Špagety nebo jiné těstoviny na ,,italský způsob,,. Když špagety uvaříte v neslané vodě,tak už to žádná omáčka nespraví. Kuře..pečené,grilované,v omáčce.Ryba pečená,smažená a jdenou dokonce grilovaná a uvnitř úplně syrová. Foto mám.Zelenina...zeli krájené,limetka,rajčata,paprika,okurka a pak ještě saláty. Pokud umíte rusky,tak zjistíte s čím to je.

Snídaně..po 11 dní jsem měl smažená vejce. Sladkého je dost,ale pokud sladké nesmíte,moc na výběr není.

Dortíčky jsem letos vypustil,oproti Hurdgádě a Marse slabota už napohled.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Tak personál a služby byly na jedničku.

Plavčíci u bazénů a aquaparku hlídají jako ostříži,aby se někomu nic nestalo.

Pokud něco stratíte nebo zapomenete,tak se securiťáci snaží všechno najít. Kamerový systém v celém hotelu funguje na 1,kam se na ně hrabeme.

Číšníci a barmani vám ochotně přinesou pití až ke stolu.

Na stránkách Blue Style sice píšou,že je v resortu Fítko,ale žádné tam nebylo. Ani delegát o něm nevěděl,

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Na konci mola byly schůdky,které při zelené vlajce spustili do moře.Tam se dalo šnorchlovat,ale proti Marse to byl slabý odvárek. Za to ale nikdo nemůže.

Boty do vody nepotřebujete.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Vyjdete z hotelu a když se podíváte na nápisy na obchodech myslíte že jste na předměstí Moskvy.

Obchůdky kde se dá smlouvat,ale musíte být neústupní

Celkový dojem  průměrně (2,5/5)

Asi takhle,být tam s dětmi,tak děti se vydovádí.

Dá se říct,že si odpočinete,pokud vlastníte sluchátka a vlastní muziku. Jinak arabský popík po celý den,no tak hodinu hráli i něco jiného.

Pro mě po 4 návštěvách Marsi zklamání.

Důvodem je jídlo a bordel a zbytky jídla na chodbách a někdy i u bazénů.

Vím,že sem už nepojedu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 12 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sharm El Sheikh - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání