Napsat recenzi

Za hodně peněz, málo muziky

Recenze hotelu Parrotel Aqua Park Resort **** (Egypt - Sharm El Sheikh - Nabq Bay)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2014
Přečteno: 338x
Recenze se líbila: 532 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Náš šestý pobyt v Egyptě a rozhodně ten nejhorší. Hotel jakžtakž, 95% hostů neomalení Rusové, jídlo nic moc, hnusné přeslazené nápoje do jednorázových plastových kelímků 0,2 litru, teplé pivo, prostě katastrofa.

Moře u břehu špinavé zvířeným prachem, ale i u něj byly rybky a dalo se šnorchlovat. Korálový útes dosažitelný z mola ca 100 m dlouhého (jediná výhoda oproti ostatním hotelům, někde bylo molo dlouhé i půl km a více), jakmile se však odchýlíte dále než 10 m od mola začnou na Vás zuřivě pískat egyptští rádoby plavčíci.

Pláž čistá, udržovaná, lehátka stará a málo. Pokud si ho člověk nezabral v šest ráno, v devět jste neměli šanci. Hned druhý den jsme vypozorovali princip, na kterém probíhalo přidělování lehátek na pláži. Místní beachboy a vydávač ručníků vyběhl v šest na pláž, všechna lehátka v první řadě k moři obsadil ručníky a pak je za bakšiš postupně uvolňoval příchozím ruským spoluobčanům.

Jediné co bylo super, byl aquapark v hotelu.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Hotelový resort velký, udržovaný (v rámci arabské mentality). Měli jsme rodinný pokoj, který byl velký a prostorný.

Super aquapark.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Nic moc. Občas se našlo něco co bylo i dobré, jako např. hovězí pečeně, rýže, hranolky ale jinak hrůza. Snídaně stále stejné, z barelu s kávou tekla hnědá břečka, která se kávou nedala nazývat ani poté, co jsme si jí "dochutili" dvěma lžičkami nescafé, přeslazené nápoje z postmixu. Obědy a večeře, výběr z ca 10 jídel, ze kterých se šest nedalo pozřít. Slušný salátový bar, sladkosti pro oko lákavé, chuťově přijatelné.

Na pláži bar, kde měla být od 11-12 zmrzlina pro děti. Pravidelně jí přiváželi tak v 11,15 a začali vydávat o deset minut později, kdy už stála fronta dětí a otylých Rusů až ven z baru.

Pivo pouze lahvové, teplé.

Voda k dispozici v lahvích na pokoji (1 ks na osobu a den) a v barelech po celém hotelu i na pláži.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Výborný aquapark. Tobogány, divoká řeka, vlny, dětské bazény.

Služby - vše mimo standard placené (sauna, fitness atd.).

Personál - kus od kusu. Plážový barmani neustále naštvaní, číšníci taktéž. Nejvíce je udivovalo, že si objednáváme třeba 6 piv najednou (dávkovali je do plastových kelímků 0,2 l), víno k obědu a večeři do skleniček, kdy vám nalili, pardon natočili z nechutného alobalového "pytle" ca 0,1 l a strašně se divili, že chcete víc.

K dětem milí, vstřícní, usměvaví.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž ca 7 min chůze od hotelu nebo dosažitelná minibusem, který jezdil pravidelně sem a tam, čistá, udržovaná. Lehátek málo, stará, dřevěná, napůl rozložená, občas s vykukujícím hřebíkem apod.

Moře krásné, divoké. Ze sedmi dnů pobytu, 4 dny červená vlajka. Takže do moře ano, ale ne z mola, kde se dalo něco vidět. Velké vlny.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Typicky arabské. Obchůdky, bordel, igelity, nedopalky....

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Náš nejhorší pobyt v Egyptě. Navíc okořeněný poznáním, že při pobytu na Sinaji nepotřebujete vstupní vízum, což Vám v cestovce samozřejmě neřeknou, takže vyhozené 3200,-!!!.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Sharm El Sheikh - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání