Napsat recenzi

Shrnutí dovolené 22.4.-30.4.2015

Recenze hotelu Grand Plaza Resort ***** (Egypt - Sharm El Sheikh - Nabq Bay)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2015
Přečteno: 346x
Recenze se líbila: 443 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Udržované :-) Udržované :-)
  • Jen se pokochejte :-D Jen se pokochejte :-D
  • . .
  • Okolí resortu Okolí resortu
  • Výlet Výlet
  • Právě ulizeno pokoj 2057 Právě ulizeno pokoj 2057
  • recepce recepce

Celkově na 2*

Ubytování  průměrně (3/5)

Určitě neodpovídá 5*, nábytek "oprejskaný", postele proleželé, deky špinavé

Je pravda, že uklízeli obden, ale stylem co je mokré to je čisté a vodu si snad ani neměnili. Bílé ponožky si tam nebrat :-D nebo rovnou je tam nechat !!

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Jídlo vůbec neobměňovali, pořád dokola rýže a opečené kuře. Žádné ovoce, pouze pomeranče. Obědy byly od 13:00-15:30. Nedostatek místa, třikrát se nám stalo, že jsme museli si jídlo vzít na pokoj, protože nebylo kde se najíst. Nedostatek personálu, neustále jsme čekali než uklidí stoly po ostatních, čekali jsme na příbory. Katastrofa!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Tady se rozepíšu. Tento resort je vzdálen tak 800m od pláže a od dalšího hotelu Grand Plaza Hotel, který spolu souvisí. Až na tomto hotelu takhle daleko se večer konají animační programy aj. ale ve směs vše za poplatek :-/ Kromě toho, že si můžete zahrát volejbal, až na to komu by se chtělo v 60stupních. To snad jediné bylo zdarma.

Jinak pánové na recepci, strašní úplatkáři. Pokud byste jim nedali alespoň 5euro, nevím jaký by Vám dali pokoj, když ten náš vypadal jako když nábytek opotřebovaly nejméně 4 generace.

Výlety : ceny od 200euro do 35euro nejlevnější. My si vybrali za 80E výlet katamaránem s prosklenými koridory - tady můžu říct úžasný, úžasný :-)

Wifi - 11euro připojení na 2dny

Čerstvý džus - 80L.E - 240Kč

4 piva 12Euro v supermarketu

2 banány 3Eura

meloun 5Euro

Delegát český WALID, šílený otrava až moc starostlivý!!

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Čisté, místy útržky z korálů

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Udržované :-)

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

UŽ BYCH SEM NIKDY NEJELA!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Sharm El Sheikh - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání