Napsat recenzi

Kritika

Recenze hotelu Faraana Heights Resort **** (Egypt - Sharm El Sheikh - Nabq Bay)

Hodnocení:
průměrně: 2,1/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2019
Přečteno: 105x
Recenze se líbila: 219 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Katastrofa

Ubytování  průměrně (1,6/5)

Utržené prkénko u WC, WC netěsnost u podlahy, stále smradlavá louže, koš na odpadky značně znečištěn rzí na povrchu, sprchový set v dezolátním stavu, zařízení pokoje zaprášené, osobní věci uloženy raději v kufrech, v průběhu týdne žádná výměna ručníků, vstupní dveře po pokojovém servisu nezamčené, pro zloděje lehce přístupné

Strava a stravování  průměrně (1,8/5)

Omezený výběr uzenin na dva druhy salámu a stále stejný sýr, jídla vypadala nevábně, kašovitě, zařízení jídelny špinavé, ubrusy na stolech špinavé.

Velice mě negativně překvapil přístup k odpadům celkově. K nápojům v jídelně, barech, na pláži používají plastové kelímky a plastové tácky, které se poté všude válejí.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,1/5)

Personál jídelny, kuchařů - celý týden stejné ušmudlané oblečení, na obuvi zjevné nečistoty s kuchyně, obuv pantofle či tenisky evidentně patřící někomu jinému,vozíky na svoz použitého nádobí špinavé a v dezolátním stavu

Animační programy večerní mě zaujali první dny, bohužel forma a hudba, obsah stále stejný.

Pláž a moře  průměrně (3,1/5)

Moře vyplavovalo denně spousty odpadků, které na pláži nikdo neuklízel, na vedlejší pláži každé ráno personál provedl úklid, chodil jsem běhat,tak jsem to viděl, jeden den to několik lidí s naší pláže nevydrželo a uklízeli mnoho odpadků s moře, bohužel i tento odpad skončil nedaleko pláže, zarazila mě lhostejnost personálu na pláži k úklidu.

Okolí hotelu  průměrně (1,6/5)

Okolí hotelu hezké, až na nepříjemný zápach močůvky, kterou personál každou noc o půlnoci zalévá zeleň.

Často se v prostoru váleli odpadky - kelímky, ubrousky, apod.

Přitom personálu, který se v areálu pohyboval bylo spousty, bohužel byli lhostejní.

Celkový dojem  průměrně (2,1/5)

Na toto místo se již nevrátím.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 7 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sharm El Sheikh - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání