Napsat recenzi

Starší komplex na krásném korálu

Recenze hotelu Sharm Plaza Hotel ***** (Egypt - Sharm El Sheikh - Naama Bay)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2016
Přečteno: 259x
Recenze se líbila: 408 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Je to vhodné místo pro ty, kdo tráví většinu času u moře. Život pestrý a moře vždy přístupné. Ideální pro plavce jakéhokoliv věku, každý si to užije.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Komplex je již starší a jde to na něm vidět. Zaměstnanci se snaží, avšak kdo čeká evropský standard, bude trošku zklamán.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Strava byla, na Egypt, slabší, ale vždy jsem si vybral a najedl se dosyta. Ocenil bych větší výběr ovoce a více možností stravování mimo hlavní jídla (snídaně, oběd, večeře).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Vybavení hotelu jsme již znali před dovolenou a je to standard. Bazény, zahrady, masáže, potápěcí centrum. S ničím nebyly potíže.

Co se týká personálu, zde je to jako den a noc. Byli tam zaměstnanci, kteří se stále usmívali a udělali první, poslední a pak naopak tací, které cokoliv otravovalo.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž upraována, moře parádní, tak by se to dalo shrnout. pokud do tohoto hotelu, tak právě kvůli moři. Čisté a plné života.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Okolí nemohu moc hodnotit, vystačil nám náš resort. Lidé, kteří však cestovali do města, vypadali spokojeně.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Celkový dojem je očekávaný. Spokojenost. Nepatřím mezi ty, co hledají chyby, takže jsem si dovolenou užil.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 17
z 23 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

bm: pro snorchlisty ideal - 14. 3. 2017 15:11

Dva hotely plaza 5* a Resort4* se spolecnyma jidelnama i programem,zadne placeni viza,kousek od letiste i Naama Bay mesto 3km super nakupy Hotel v nadhernem parku styl Angelika a Sultan 15dnu za 15.tisic koral na Pasha Bay nejrasnejsi v Egypte celkem 3x stejny Hotel, nebot vse bylo ok.Samozrejme se najdou vecni nespokojenci hledaji parmezan na spagety a udelaji scenu,nebot je tam jen mistni syr reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sharm El Sheikh - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání