Napsat recenzi

Červen 2014

Recenze hotelu Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Port Ghalib)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 896x
Recenze se líbila: 517 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Ne vše, co CK, od které jsme zájezd zakoupili, uvádí, byla úplně pravda. Nebyla to však nepříjemná dovolená, ale malinko jsme očekávali více možností užít si moře. V hotelu se snažili i přes množství doprovodných večerních programů, zajistit i klid pro spánek. Dovolenou pro děti bych volil po zkušenostech někde jinde.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Pokoje se pravidelně uklízí, je třeba jen personál trošinku "vychovat" a trvat na kvalitě a počtu ručníků. Na přistýlce - tvrdém vojenském lehátku v arabském designu jsem však malou dcerku spát nenechal.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

ALL INCLUSIVE lze chápat spíše jako plnou penzi s klasickým sortimentem nabízených nápojů, pitná voda k dispozici pouze v kelímcích - uzavřené lahve za poplatek (viz minibar). Všichni to řeší tím, že prázdné lahve doplňují z automatů vedle baru. Zmrzlina je k dispozici občas a ne vždy po celou avizovanou dobu. Skladba stravy je přizpůsobena evropským parametrům. Uvítal bych více čerstvých ryb, ale dospělí se v pohodě nají. Dítě je na tom o trochu hůře z hlediska pestrosti stravy Určité zklamání bylo z jinak vyhlášených arabských sladkých dezertů a kvality arabské kávy, kterou nelze očekávat z ranních automatů.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Jedná se o hotel v kategorii 4+, standardních služeb, personál ochotný a slušný, animační tým je k dispozici po celou "provozní" dobu - jde o zábavu a stálý program, Bylo velké štěstí na delegátku, která je původem Češka, ale žije už 18 let v Egyptě, dala nám i veškeré potřebné informace, které by nám místní asi jinak neřekli. Každému doporučujeme návštěvu masáží nebo i holiče (pro pány), abyste si mohli porovnat profesionalitu místních s evropským standardem.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

pláže písčité s drobnými kamínky a zbytky škebliček. S výjimkou 2 míst nelze zde normálně plavat. Spíš očekávejte "namočení" v moři. Pro začínající potápěče však ideální místo s množstvím ryb a zajímavostí. Vstup do moře z celkem dlouhého mola. Lehátka se slunečníky v dostatečném počtu. Ručníky zdarma u moře i bazénu. Vodní sporty neočekávejte z důvodu ochrany korálového pobřeží

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Chcete-li si trochu užít plavání v moři, musíte jít na chráněnou pláž asi 15-20 minut po pobřeží (vodu a ručníky sebou). Můžete narazit v moři i na želvy, na které se tam normálně jezdí lodí. Jinak se nabízí programy, ze kterých si lze vybrat (čtyřkolky, velbloudy, zájezd lodí včetně zapůjčení potřeb pro potápění atd.)

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Hotel poskytuje standardní služby, ale je třeba si podrobně zvážit , co vše od dovolené očekáváte.Výhodou je blízkost letiště cca 10 minut jízdy autobusem, ale nečekejte vstřícnost z hlediska odletu. Mám pocit, že Češi jsou jediní na světě, kteří mají oficiální odlet v 6:20 hod, ale odjezd od hotelu je již 03:35..... skutečný odlet byl přitom až 7:10 a trapné odbavování začalo až po ranních modlitbách, do té doby se stálo v koridoru. Další plánovaný let na letišti byl až v 10:20 do Káhiry . Chudáci ti, kteří byli ze vzdálenějších hotelů a museli vstávat ještě dříve a úplně zbytečně.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 44
z 51 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Hana: AI je v pořádku - 24. 6. 2014 7:44

Opravdu nevím, jak si AI představujete! Zde fungovalo naprosto normálně, žádná plná penze s nápoji jak tvrdíte!!! Zmrzlina denně v určitý čas! Myslím si, že celkově bylaa kvalita jídla na dost dobré úrovni a ryby byli denně na několik způsobů. Dítě se nají stejně snadno jako dospělí (pokud to není rozmazlený fracek co čeká něco á la mekáč) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání