Napsat recenzi

Arabsky svet- jina planeta ?

Recenze hotelu Pickalbatros Sands Port Ghalib Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Port Ghalib)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2017
Přečteno: 858x
Recenze se líbila: 346 čtenářům
Fotografie: 21
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pristav Ghalib  lode pristav Ghalib lode
  •  SIVA dekorace SIVA dekorace
  • Palace nabytek Palace nabytek
  • Palace arabeska Palace arabeska
  • Siva zrcadlo hlavni jidelna Siva zrcadlo hlavni jidelna
  • turisticky prumysl  vylet  Mubarak pul dne 33eur turisticky prumysl vylet Mubarak pul dne 33eur
  • rejnok u Sunrice plaze rejnok u Sunrice plaze
  • vylet na Mubarak plaz vylet na Mubarak plaz
  • dugong  vylet Mubarak  dugong vylet Mubarak
  • uzasny koral  SIVA   uzasny koral SIVA
  •  SHARM lui vylet nestal za nic 17eur  SHARM lui vylet nestal za nic 17eur
  • Palace plaz snorchlovani  v teple vode Palace plaz snorchlovani v teple vode
  •  Siva Hotel  ma 295 pokoju Siva Hotel ma 295 pokoju
  •  obri slana laguna obri slana laguna
  • nadherna recepce nadherna recepce
  •  pruvodce-  mluvi Italsky Anglicky i polsky  nebot  ma syna i zenu z PL  
pruvodce- mluvi Italsky Anglicky i polsky nebot ma syna i zenu z PL
  • personal je ok personal je ok
  • Sharm el lui   prodavacky vitr 3h cesta tam -pustina Sharm el lui prodavacky vitr 3h cesta tam -pustina
  •  eti.de ,pan Huber dela z vasi dovolene tydenni pouze 5 dnu diky odletum !!! eti.de ,pan Huber dela z vasi dovolene tydenni pouze 5 dnu diky odletum !!!
  • vsude plavete i chodite volne vsude plavete i chodite volne
  • mapka  pobrezi mapka pobrezi

hoste prevazne Italove vek 45+ maji styl, vzdy elegantni- u vecere ci obeda krasne upravene pary,bylo na co koukat ne jak burani v trenkach a zabkach od rana do rana , mirna hudba- italske slagry pobyt 8-22.9 uplne nejlepsi cas, deti ve skolach Hotel velkoryse dokonaly, voda v mori tepla ,mesto ciste, Pohoda i jidlo je v A la Card v Lagon Pisa, Cardamon nebo Libie restauraci ,super prostredi i kvalita , 3x tydne s Mahara Club kartickou gratis, kterou si vyzadejte na eti.sk. Hotel zopakujeme- nikdo nezebral zpropitne, pohyb mozny ve vsech 5* hotelich a celem mestecku je bezpecny Nakupovat muzete,ale je draho oproti Hurgade a zbozi i suvenyry jsou vyrobeny v CINE.Na letisti je banka tam si kupte sami vizum a vymente mistni menu EP pro baksis ,lepsi nez dolar ci euro !!!

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Ghalib je krasny pristav ,palmy i parky bez zalevani odpadni vodou bez komaru a smradu !! cestovka Vam neukaze plan hotelu- ani pokoj ktery ZAPLATITE !! Tak jak vite odlet a prilet musite vedet i cislo pokoje !! Blok 31xx u more vsude kousek, mel super vyhled , vonavou postel, matrace , nadherne povleceni ,cisto,koupelna Luxus, nosic kufru poradil jak na to! RECEPCNIMU NEDAT baksis predem Na internetu jsou nekdy planky a cisla bloku A PROCITANIM ostatnich recenzi od laskavych krajanu se clovek dozvedel cislo pokoje a kde se nachazi = pracne Hotel je blizko letiste ktere nerusi- pouhe 3km , vyborna cena !!!, 4 hodiny delka letu, jiste pocasi, rybky koraly zelvy stejne jako na Seychelach ;Maledivach nebot RUDE MORE VZNIKLO odtrzenim arabskeho poloostrova od AFRIKY a pochazi z indickeho oceanu, ma 38% soli, nebot nema sladkovoni pritoky !!

V hotelu prespavaji piloti a letusky Egypten air ,dobra volba ,nebot v Nemecku prave stavkovalo 150 pilotu a lide rukojmi posedavali na letistich

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Vse v bio kvalite vyber je luxus- EGYPT je mix libanonske a syrske kuchyne , zamerne jsou neutralni chute ,musite si jidlo dokorenit ,nejmene 6 narodnosti chce take jist ,Nemec ,NL,Madar,Cech,ital, Rakusan Svycar,Anglican atd Kaficko super na cappucino Automat i na piti ,voda na pokoji a varna konvice ,ochota personalu vse za tisic kc den AI i s dopravou -to neni dovolena v CZ ani v Tatrach !!!! Jen mlada devcata pozor na "HEESKAA DYYFKOO JAA DE MYLUJUU" a radeji si prectete knihu

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Arabsky svet- jina planeta ? kniha od Sk velvyslankyne ,vse dulezite o soucasnem EGYPTE;Lepe pochopite nepochopitelne Cely Port ghalib je novy, vse Velkoryse ,uzasne bary ,restaurace, bazeny vsude, nevim proc tady pisi nesmysly nekteri lide- neda se to cist ani poslouchat !!! Palmy, areal , travniky jak na golfu JSOU v celem Port ghalibu ! nadhera ,vse v harmonii se sluncem i tradici pERSONAL SLOUZI VAM , aby jste byli spokojeni vy ,mame co dohanet v hotelovych sluzbach i restauracich neumime se chovat ani Doma ani venku!!

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

od Sunerise hotelove plaze pozvolny pristup do more bez mola vzdy k dispozici ,nebot je ZDE bezvetri a plaz je vlastne pulkruh a 1. molo Palace je vzdy k dispozici a Siva c. 2 je na vlnach diky vetru je obcas i zavreno.Krasne dlouhe prochazky do pristavu i v arealu nadhernych hotelu PALACE SIVA RESORT SUNRICE ,dlouha plaz naprosta volnost bezpecno,vsude usmev, ochota a laskavost Koralovy Utes je prekrasny a neni treba hledat jinde pro jistotu YouTube vam ukaze tu pohadku v Port Ghalib za 2 minuty

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Prave kousek od potapecu Akvarius v hranate budove jsou 2 obchody levnesi nez ve meste ,take vylety v centru potapecu COCO mate za pulku A na namesti u Bicafe je obchod s latkami -bavlna , lod Nefertiti s pruhlednym dnem pro pozorovani podmorskeho Zivota Bohuzel arabske jaro a dalsi katastrofy brzdi velkorysy projekt mesta.Nejlepe se pripravit jak Hanzelka a Zikmund na cestu, at vite vse o rybkach,mori jak vzniklo a take o kvetinkach ,biblickych pribezich ,prave kousek odsud behem odlivu presli Zide rude more na Arabsky poloostrov atd. LA LA znamena NE v arabstine ,moc dobry pomocnik

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

a pristi dovolenou opet zde !!! .SKODA, ze za 28 let Cesi mluvi prevazne jen cesky, nic si neprectou o zemi do ktere jedou pak koukaji pres knedliky na svet Kharafi kuvajtsky sejk, jeden z nejbohatsich lidi sveta si uskutecnil svuj sen,, postavil letiste i pristav penize nehraly roli, je to oaza v pousti nove MONTE carlo na pobrezi RED sea teprve 11 let mlade

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 17
z 21 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání