Napsat recenzi

Urbas

Recenze hotelu Marina Lodge Port Ghalib **** (Egypt - Marsa Alam - Port Ghalib)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 410x
Recenze se líbila: 322 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Dobrý den,

jsem v Egyptě po 8. a toto nebyla naprostá tragédie, i když první dojem ,,Katastrofa". Komu nevadí 80% zakuklených domácích čuňat, bude asi spokojen. Co mě úplně dostalo, že nabídka CK neodpovídá skutečnosti. špatné a klamavé fotografie.

Mezi fotkami jiný hotel , jiné bazény a molo, které patří jinému hotelu.

Ubytování  průměrně (4/5)

Staré, ale ucházející pokoje denně uklízené. Vše fungovalo.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Když vynecháte domácí čuňata, který prostě dávají najevo, že jsou doma a neskutečně se přežírají a nabírají si obrovské hromady, které nakonec nechají, tak jídlo bylo dobré a to všechny chody.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Vybavení hotelu téměř žádné, personál komunikativní a asi to nejlepší v hotelu.

Animátoři nejhorší co jsem zažil, 4x jsem je za pobyt potkal.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

400m od hotelu, jezdí k ní busík, při přílivu dobrý, ale za odlivu dost špatný.Molo jinde.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Žádné

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Do tohoto hotelu opravdu již néééé.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 15
z 19 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Majda: Děs - 15. 9. 2019 22:45

Naprosto souhlasím s recenzí vrátili jsme se 14.9.2019 tento hotel jedna velká hrůza vůbec nevím proc ho nabízejí jediné co fungovalo byl úklid a jídelna když si vás u oběda nebo večeře všimli měli jste i pití hlavní byly pro ně místní naprosto otřesné chování na recepci při příjezdu nikdo vám nepomohl s kufry při odjezdu nevzbudili ani pro kutry nikdo nepřišel ačkoli v pokynech to bylo tučné zvýrazněno to bychom se nacekali při odjezdu z hotelu chtěl na recepci po kamarádce 14 dolarů za vodu co byla v rámci inclusive a peníze ji vzal dala mu 15$ dolar že automaticky pro něj když chtěla paragon (zkouška nervů) tak ji ty peníze vrátil to byla opravdu poslední kapka ještě že jenom 7 dní budu znechucená ještě dlouho Egypt ano ale tento hotel ani za trest .Vím že jsou na baksisi závislí nejsem lakomá ale za toto chování co tam předváděli ani ň a to jsem nezmínila že nás nechali bez náramku až do jedné hodiny protože prý na nás zapomněl a pokoj až ve tři manžel je diabetik takže nářez reagovat

Ria: Pan má sto procent pravdu!! - 14. 5. 2022 19:16

Pokoje smrdí zatuchlinou a na víkend najedou továrníci z Kaira se svýma faganama a ženámi v burách!! Číšník je sluha nesmí pípnout. Manželky naskaci do bazénu v hadrech Rev a binec na stolech,bez šance!!! No a jídlo bylo jiné podle těch dobráků.Ani zadarmo ,modlili jsme se ať tohle skončí,14 dnů špinavé ručníky ,povlečení atd.predrazene masáže rychlokvašku reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání