Napsat recenzi

Nejkrásnější dovolená v Egyptě

Recenze hotelu Marina Lodge Port Ghalib **** (Egypt - Marsa Alam - Port Ghalib)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 2 524x
Recenze se líbila: 498 čtenářům
Fotografie: 17
Videa: 0
Komentáře: 2

Tento hotel nebyl donedávna nabízen českou cestovkou a na internetu nebylo moc českých recenzí. Tak jsme to riskli a vydali se sem jako první klienti CK. Příjezd na hotel cca čtvrt na devět. Barman nám donesl dva welcome drinky - džusy. Recepční nám oznámil, že pokoj dostaneme kolem jedenácté hodiny, nicméně jsme nestačili ani vyluštit luštělku a už jsme byli ubytovaní. Byli jsme tu na dvanáct dní a vrátili jsme se odpočatí a velmi nadšení. Nejvíce nás překvapilo, že tu nebyli žádní komáři. Po mně vždy jdou jako vosy po medu, takže jsme to opravdu ocenili.

Ubytování  průměrně (4/5)

Hotel klame svou rozlohou, na první pohled vypadá, že je maličký, ale ve skutečnosti je větší. Například Utopia Beach je obrovský komplex, ale s tím se to nedá vůbec srovnávat. Komu vyhovuje menší hotel, bude rozhodně spokojený. Jsou tu tři bazény, které jsou šikovně umístěné pod sebou. Při příjezdu flaška vody na hlavu, poté jsme ji nabírali z barelu, který byl k dispozici u bazénového baru nebo v jídelně. Pokoj jsme dostali s výhledem na bazén. Vybavení klasika: klimatizace, sejf, velká postel, televize, gaučík, sprcha a minibar sice za poplatek (plechovky coly, fanty a spritu), ale i tak jsme do něj strkali vodu. První den se nám přišli představit zaměstnanci hotelu a donesli nám talíř s ovocem a župany. Také nám udělali žraloka z ručníků. :)

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Vynikající!!! Hotel je brán spíše jako rodinný, proto tu celkově všichni byli takoví přátelštější. V Egyptě jsme byli po čtvrté a ještě jsme se nesetkali, že by jídlo bylo takhle chutné a hlavně správně kořeněné. Opravdu jsme si pochutnali. Výběr byl klasický, snídaně: vajíčka, palačinky, pečivo, sladké pečivo, lupínky s mlékem, jogurt...

oběd: těstoviny, maso, kalamáry, rýže, brambor, zelenina, ovoce...

večeře: téměř to samé. také pizza, občas dělali čivabčiči na grilu. Každý den jiné druhy zákusků, hned první den jsme ochutnali dort ve tvaru srdce a chutnal jako vánoční rumová koule. :)

Pití se objednávalo u číšníků, kteří vám ho přinesli. Vždy vše čisté a připravené a u večeře načančané. Zkrátka, nemáme absolutně co vytknout. Jedním slovem bomba.:)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Opět paráda. Zaměstnanci tu běhali s úsměvem od ucha k uchu, animátoři bavili hosty od rána úvodním tanečkem, poté přišel klasicky aqua gym a stretching, měli jsme také možnost si zatančit belly dance či zahrát billiard a večer si pro nás připravili animační show, která se každý den měnila - miss hotel, karaoke, fakír show, egyptský večer, bingo... Všechny zaměstnance včetně animátorů hlídal manažer, tudíž všichni makali jako šroub. Čtvrtý den nás potrestal faraon svou kletbou, takže přítel běžel za jedním animátorem se zeptat, kde je tu lékárna a on nám za chvíli přinesl od lékaře prášky, které rychle zabraly. :) Takže pokud Vás faraor také zastihne, není problém říct jednomu z animátorů a ten Vám ochotně pomůže.:)

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Nádhera. Moře není přímo u hotelu. Na pláž se dá dojet autobusem zadarmo, který jezdil podle plánu (plánek visí na recepci) a nebo pěšky. Nebylo to daleko, cca deset minut čisté chůze buď kolem moře nebo přes poušť, vyšlo to nastejno. Na pláži pár lehátek a slunečníků, bar (zde se dali vzít i ručníky, když jste se s nimi nechtěli táhnout od hotelu), sprchy a záchod a skoro žádný lidi, takže si tam opravdu odpočinete. V hotelu se totiž pohybuje hodně potápěčů, kteří ráno vyrazili lodí z přístavu a vraceli se až na večer. Tudíž všude byl klid a žádný boj o lehátka, jak u moře, tak u bazénu. Na pláži byly asi tři rozbité slunečníky, přiběhl zaměstnanec a všechny opravil. Do vody se jde přes mrtvý korál, takže rozhodně doporučujeme boty do vody. My si vozíme s sebou kroksy, je to pro nás ideální volba. Ve vodě dosáhnete, za mrtvým korálem jsou takové malé oázky, kde se dá i klečet a vorvanit, jinak všude kolem krásné korály. Tam také dosáhnete a pak najednou sráz dolů. Bylo zde hodně mušlí se svalem, spousta ryb, mořských ježků a dokonce připlavala želva. :) Byli jsme tu od 1.8. a to byl zrovna úplněk, takže byl ze začátku hodně odliv, ale pak se to otočilo a bylo tak ještě nádhernější šnorchlování. Voda po celou dobu jako kafe.:)

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Hotel je kousek od přístavu Port Ghalib, kam Vás zaveze hotelový autobus zdarma (stejný jako na pláž) a rozpis najdete také na nástěnce na recepci. Jinak je kolem poušť. Poprvé jsme se setkali s tím, že i ta poušť kolem hotelu byla uklizená.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Pro nás zatím nejkrásnější dovolená. Všem vřele doporučujeme!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 15
z 19 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Pavel: Zajímavé - 25. 8. 2017 10:04

Moc pěkná reklama na hotel kterej ve všech směrech ubohej... reagovat

H.Buckis: RE: Zajímavé - 25. 8. 2017 12:36

Byla jsem tam v roce 2015 a dovolenou si náramně užila. Nemohu posoudit, zda se za tu dobu pohoršili se službami. :) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání