Napsat recenzi

Skvělá dovolená, MŮŽEME JENOM DOPORUČIT..

Recenze hotelu Three Corners Sea Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Coraya Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2014
Přečteno: 923x
Recenze se líbila: 564 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Moře, bazény.. Moře, bazény..
  • Ubytování Ubytování
  • Hlavní hala hotelu Hlavní hala hotelu
  • PLáž... lehátka a zábrany proti větru.. PLáž... lehátka a zábrany proti větru..
  • Žádná chyba Žádná chyba
  • Skvělé potápění.. Skvělé potápění..
  • Venkovní jídelna a stejně velká byla i vnitřní jídelna Venkovní jídelna a stejně velká byla i vnitřní jídelna
  • Zvířátka Zvířátka
  • Výlety, zážitky... všeho dost Výlety, zážitky... všeho dost

Tento hotel byl vážně skvělí, byla jsem poprvé v Egyptě a nemohla jsem si vybrat lepší hotel. Jeli jsem 3 lidi, jeden mladý pár a jeden starší pán. Nikdo z nás nemá žádné negativní vzpomínky,byli jsme tam 14 dní a každý den byl, skvělí den. Ubytování luxusní za menší bakšiš jsme dostali i větší pokoj, místo pro 3 lidi,tak pro 4. Potápění luxusní, jen ten větřík,ale nám to nevadilo, při tak vysokých teplotách to bylo příjemné. Personál velmi ochotní,jak v restauraci, na pokoji, tak na pláži. Opravdu to můžu všem tento hotel doporučit, byl to ráj a úžasná dovolená, ráda budu vzpomínat na nejkrásnější dny.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Ubytování skvělé, velký pokoj, čistota, krásně to tam vonělo, vždy čisté ručníky za menší bakšiš různé zvířátka z ručníků, my jsme měli balkón a krásný výhled na moře i bazény. Vše fungovalo tak,jak mělo... (televize,trezor,lednička a fén na vlasy)

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Nemám co dodat, jedli jsem vážně úplně všechno. Každá večeře, byla na jiný směr jídel (např.oriental,indie,čína,belgie atd.) Dostatek zeleniny,ovoce, salátu, tekutin (alkohol i nealkoholické nápoje),polévky dvě na výběr(večeře i oběd), snídaně sladké,vajíčka, párečky,zelenina... můžu snad jenom říct vážně jsem tam jenom ,,ŽRALI,, :-D :-D :-D a nikdo neměl přes celou dobu pobytu žádné střevní potíže...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Měli jsem mít 3lůžkový,ale za malý bakšiš do pasů jsem dostali pokoj 4lůžkový. Velký prostor, manželská postel,noční stolky,kosmetický stolek. Pokoj byl rozdělen zdí,kde byly dvě jednolůžkové postele. Vestavěná skříň s trezorem a ledničkou. V koupelně obrovské zrcadlo,fén na vlasy, spracha. Ručníky pro každého dva (velká osuška a malej ručník), mýdla v dávkovači vždy doplněny a toaletní papír vždy dostatek. SPOKOJENOST

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Pláž čistá,obsluha skvělá. Každý den byla pláž upravená,osušky jsem dostali každý den čisté,obsluha nám vždy lehátky nachystala,tam kde jsem chtěli ležet, slunečník a zábrany proti větru podle přání.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Je to hotel,který je pár kilometru od letiště,takže se nejede daleko. Jsou tam pár hotelů jinak poušť. Stále se tam staví,takže jde to vidět. Zase musím říct, že tam byl klid,žádný hluk od aut. Výlety se tam daly koupit,takže každý mohl podle sebe kamkoliv jet.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

PROSTĚ SUPER!!! Jak jsem už říkala, nemáme žádné negativní vzpomínky, maximálně spokojeni se vším... DOPORUČUJEME, DOPORUČUJEME...

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 84
z 105 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání