Napsat recenzi

Mohu doporučit

Recenze hotelu Three Corners Sea Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Coraya Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2014
Přečteno: 824x
Recenze se líbila: 570 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkově jsem si dovolenou se dvěmi malými dětmi 5 a 8 let užil. Počasí bylo teplé, i když jsme zažili pod mrakem a na konci i noční bouřku, tak celkově bylo očekávané teplo a příjemná teplota moře. Moře je to co musím opravdu vyzdvyhnout. Pláž není určená ke zvyklému koupání jako v Chorvatksku, je přímo na korálovém útesu a dopolední příliv rychle odpoledne měnil odliv. Proto byl do moře přístup více přes lávku. O to lepší jsou podmínky pro šnorchlování a potápění. Bohatý podmořský život nás okouzlil.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Ubytování více odpovídá 3 hvězdám, ale najdete na pokoji vše potřebné a funkční. Televizor, tresor, lampy, koupelnu se záchodem.....je však vidět stáří vybavení a větší opotřebení. I tak mohu hodnotit, že na týdenní dovolenou, kdy je člověk stejně více mimo pokoj ubytování v pohodě. Pokoje každý den uklízí, nikdy to není na jedničku, ale aspoň ustelou, vynesou koš, vymění ručníky a vytřou podlahu. Ale perfektní to není. Vše dělá mužský personál. Ten se snaží,, ale...

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Ze stravou jsme byli spokojeni. V prvních dnech člověk hodně ochutnává a hledá. K dispoici je sudená, teplá kuchyně, ale i bohatý salátový bar a bar s dorty. Po třetím dnu si člověk povšimne, že se nabídka chytře mění a že se některé potraviny utápí v jiných jídlech. Ale vždy bylo vše chutné a i když není vše kořeněné podle našeho gusta, tak my byli spokojení.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Vybavení hotelu odpovídá 3 hvězdám....Hlavní bazény byly celkem studené, ale dětský, kde byly skluzavky naopak příjemně vyhřátý. Zklamala mě určitě posilovna, tedy fitko, které jsem chtěl navštěvovat. Stroje k cvičení zcela mizerné a snad i zdraví nebezpečné. Velké minus bych dal za poskytování internetových služeb. Na recepci bylo připojení na internet ZDARMA, ale rychlost kolísala a mnohdy bylo připojení nemoné. Internet se dal i koupit, ale 12 EUR na den, 6 EUR na hodinu, se mi zdá už mimo mísu. Pochvala je však za zeleň. Velmi udržované a každý den je vidět snaha o krásu. Personál zdvořilí a sympatický. Děti rádi chodili na dětskou diskotéku a celkově mohlo být o děti celodenně postaráno. Na týdení dovolenou fajn.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Pláž byla čistá, občas i s personálem, co ochotně připravil lehátka podle počtu lidí pod slunečníkem. Vše ZDARMA. Pláž čistá...hezké. Moře moc hezké...doporučujeme boty do vody a vybavení na šnorchlování!!

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Okol hotelu je nic moc...raději se do některých míst nedívat....prostě arabáci.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Celkově jsem si odpočinul, dovolenou užil.....byly jsme jen v resortu, kvůli dětem, a tak ke konci už nuda. Ale mohli jsme si přikoupit výlety.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 84
z 105 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání