Napsat recenzi

Super dovolená s rodinou ZEE BRAYKA MARSA ALAM RESORT

Recenze hotelu Royal Brayka Beach Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 848x
Recenze se líbila: 633 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V Egyptě jsme byli již po 6.z toho v Marse Alam po 2.Tento hotel mohu velmi ráda doporučit.Maximální spokojenost s ubytováním,jídlem i pláží(písečná s pozvolným vstupem do moře).Nenapadá mě nic,nač bych si mohla stěžovat.Personál velmi milý,na děti obzvlášť:-)

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Po příjezdu na hotel jsme byli okamžitě ubytováni(8.30 hod.)Poprvé nebylo třeba vkládat bakšiš do pasu.-)Náramky o hodinu později a již jsme mohli využívat služeb all inclusive!Ubytování v jednopatrových apartmánech.Otevírání pokoje kartou,bez karty nefunguje elektrika a klimatizace.Krásný,prostorný pokoj s manželsou postelí a menší dvoupostel pro děti(jakoby 2 přistýlky).Na pokoji je k dispozici trezor,klimatizace,LCD TV s několika programy.Prostorná,vestavěná skříň,plně dostačující!Koupelna také nečekaně prostorná,sprchový kout,WC+fén.Z pokoje vstup na terasu s ratanovým nábytkem a sušákem na mokré prádlo.(Potěšilo).Byli jsme v přízemí,tudíž jsme přes terasu mohli rovnou chodit na pláž,či k bazénu!

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Opět si není naco stěžovat!Velký výběr zeleniny(olivy,datle,dresingy),ovoce(několik druhů včetně granátových jablíček aj.),nepřeberné množství zákusků,dortů,bábovek,tmavé pečivo,světlé,arabský chleba,zapečené tousty..Na snídani denně palačinky-několik druhů džemů,včetně čokolády,omelety dle vlastního výběru,jogurty,cereálie-zase několik druhů,párky,vajíčka,prostě snídań.klasika.Velký výběr čajů,automat na presso,mokachino,nesquik pro děti apod.Džusy 3 druhy,automat na Fantu,Colu,Sprite fungoval přes obědy a večeře.Samozřejmostí barely s vodou.Střídalo se hovězí,kuřecí,hodně ryby-mimochdem skvělě udělané,rádi jsme si dopřávali:-)

Měli jsme štěstí i na krocany,tuňáky,kraby..Přílohy-rýže,brambory na několik způsobů,těstoviny,občas se objevily i hrany!Skvělý byl obalovaný květák v těstíčku s koprem:-)Stoly čistě prostřené,spokojenost!Pivo jsme si točili z pípy sami:-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Perfektní!Ochotný,usměvavý personál.Na pokoji denně uklizeno,čistě povlečeno,bakšiš jsme dávali každý,druhý den.Když jsme si řekli,doplnili i vodu na pokoji!

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Volili jsme hotel s písečným vstupem do moře kvůli 3-letému synkovi.Z pokoje na pláž-1 minuta.k dispozici lehátka,slunečníky,větrolamy.Ručníky na kartu-mimochodem vždy vońavé!V blízkosti Diving centrum.Při odlivu málo vody,hodně teplá..my chodili šnorchlovat po ránu.Reefy po obouch stranách,nemuselo se daleko plavat,aby člověk viděl rejnoky,perutýny a pod.Po dobu naší dovolené byli v zálivu vidět i delfíni,my jsme však neměli štěstí:-(V baru na pláži alkohol.i nalkohol.drinky,pivo,káva,čaj,točená zmrzlina!!!

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Nevím,co psát..V okolí nic není,poušť,písek,ale to je snad každému jasné!

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Nám se moc líbilo,děti nadšený!Super dovolená!!!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 67
z 101 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání